25 maaliskuuta 2015

Iltakuulumisia

Täällä on lomaltapaluu arkeen sujunut vauhdikkaasti. Ajoimme sunnuntaina heti ensi töiksi talolle katsomaan, missä vaiheessa siellä mennään. Viikon poissaolon aikana valmiusaste oli kohonnut huimasti! Terassit olivat melkein valmiina, ja sisätyöt edenneet hyvää vauhtia. Laatoitukset oli lähes tehty, laminaatit paikoillaan, listoitukset aloitettu ja sähkötyöt tehty. Keittiö oli kahdeksankymmentä prosenttisesti valmis ja kodinhoitohuoneen laitto juuri alkamassa.

Meidän alkuperäinen käyttöönottotarkastus/muuttopäivä olisi ensi viikon torstai, 2. päivä huhtikuuta. Hurraa, pääsiäiseksi uuteen kotiin :)! Lvi-kuvissa kuitenkin tuli pieniä mutkia matkaan, ja vesimittarin asennus odottaa edelleen. Toivon sormet ja varpaat ristissä, että saamme käyttöönottotarkastuksen pidettyä torstaina, ja sen tiimoilta muuttoluvan. Sinällänsä muutto on hikistä ja väsyttävää puuhaa. Rakastan kuitenkin sitä tunnetta kun jokin asia uudistuu elämässä, ja siitä saatua energiaa. Muutto on ainakin minulla ollut aina positiivisesti uudistava voima. Jotenkin sitä taas kokee saavansa uuden alun...johonkin...mihin nyt sillä hetkellä energiansa suuntaa :).


Mutta tässä muutama makupala tulevasta kodista, enjoy!Pelkäsin tummaa lattiavalintaa, mutta se toimi todella hyvin käytännössä, ja tuo kaivattua kontrastia. Mietin pitkään laitetaanko keittiö laatalla vai yhtenäisesti laminaatilla. Päätimme kuitenkin "upottaa" keittiön olohuoneen sekä väliin jäävän ruokailutilan yleisilmeeseen, joten valitsimme laminaatin.


Etelä-terassi olohuoneen edustalla. Kesä tule jo!

Terassilaudoitukseksi valitsimme huoltovapaan lehtikuusen. Puun väri "hopeoituu" harmaaksi muutamassa vuodessa. Hätäisimmät voivat myös käsitellä puun rautaoksidilla, ja saada harmaan värin kerralla ;).

Mikko oli tyytyväinen mustiin pistorasioihin ulkona. Toimii hyvin ikkunanpokien, rännien ja tulevan mustan tehostevärin kanssa :).


Mama puolestaan oli iloinen, että vaatimalla vaati lasiset valokatkaisjat sisälle. Pikkujuttuja, mutta antaa huolitellun yleisilmeen .


Näyttää aika kivalta, eikö vain :)?!?


3 kommenttia:

 1. Näyttää todella kivalta :) Toivottavasti suunnitelmat pysyy aikataulussa ja pääsette pian muuttamaan. Tsemppiä!
  -Mary

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Hups, pienet kädet täällä touhusi ja poisti kommentin ;D! Mutta siis kiitos :)! Täällä odotetaan innolla, että saadaan suihkut käyttöön ja muuttolupa hanskaan! Ihanaa sunnuntaita :)!

   Poista

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!