01 huhtikuuta 2014

Hello huhtikuu!

Täällä on tosiaan nautittu ihanasta viikonlopusta; hyvästä seurasta, polttarijuhlinnasta, auringosta ja herkullisesta ruuasta! Vaikka kellon kääntäminen kesäaikaan saa yleensä tämän mamman haukottelemaan ensimmäisinä aamuina, niin rennon viikonlopun jälkeen sujui eilinen maanantaikin mukavasti.

Päivitin juuri kalenteriani (se oikea vanhanaikainen ), ja huomasin että messuja on huhtikuulle luvassa!Olettekohan huomanneet, että Helsingin Messukeskuksessa järjestetään Lapsimessut 2014, pe-su 11.-13. huhtikuuta. Merkkaa päivät kalenteriisi!

Olemme suuntaamassa Lapsimessuille ystäväpariskunnan ja heidän iloisen pikkuprinsessan kanssa. Meillä ainakin on vielä hankintoja tekemättä, joten täällä ollaan innolla lähdössä tutkimaan messutarjouksia. Bongasin, että messuilla on myös mahdollisuus testata lastenvaunuja ja rattaita testiradalla. Kuulostaa hauskalta, sinne tämä mamma ainakin suuntaa!
Kuva MessukeskusMessuilla on myös
Odottajan maailma, missä on ohjelmaa pitkin viikonloppua mm. luentoja vauvan ensimmäisistä viikoista, imetyksestä ja synnytyksestä. Saas nähdä uskaltaudunko kuuntelemaan luentoa synnytyksestä, sillä minulla on vielä omat "vaaleanpunaiset" kuvitelmani asiasta. Tai oikeastaan, paremmin sanottuna, olen vain päättänyt suhtautua asiaan positiivisilla odotuksilla. Tästä olisi niin paljon asiaa, että voisin kirjoittaa siitä oman postauksen. Tiivistettynä, odotan jännityksellä meidän pikkuisen tapaamista kun se aika on ja toivon, että osaisin keskittyä siihen 

Messuilla on menossa mukana myös name it. Osastolla on luvassa messutarjouksia ja uusi name it limited mallisto. Olen jotakin hankintoja tehnyt kyseiseltä merkiltä ja heillä aivan ihania vaatteita pikkuisille!

Lapsimessuilla näyttäisi olevan myös paljon puuhaa tarjolla hieman isommillekin. Lisätietoa messujen aukioloajoista & lipuista löydät täältä.


Kuvat Messukeskus
Toiset messut joista ajattelin vinkata, ovat Luonnonkaunis 2014 -messut. Ne järjestetään tänä vuonna Kaapelitehtaalla, la-su 26.-27.4. ja sisäänpääsy on ilmainen. Messuilla on aikaisempina vuosina ollut ihan kivasti katseltavaa ja on mielestäni ollut pirteä keväinen tapahtuma piipahtaa. Itse löysin messuilta pari vuotta sitten Zuii -luomukosmetiikkasarjan. Zuiilla on aivan ihania värejä ja pigmentti meikeissä on ollut parempi kuin hyvä. Minulla on ollut käytössä mm. Zuiin herkullisia poskipunia, jotka ovat nyt päässet loppumaan, eli poskipunaostoksia tiedossa. Mikäli haluaa vähentää kemikaalikuorimitusta iholla sopivat nämä luomumeikit myös siihen!4 kommenttia:

 1. Kiitos Luonnonkaunis-messuvinkistä! Täytyykin käydä tuolla sitten kuun lopussa. Myös Lapsimessuille ajattelin mennä, juurikin niiden luentojen vuoksi :) "Ehkä" sieltä saattaa jotain ihanaa vauvatavaraa tarttua mukaankin.. :) Mä eilisen synnytysvalmennuksen jälkeen innostuin tuosta synnyttämisestä! :D Oon tähän asti myös koittanut vähän niinkuin unohtaa koko asian odottavan tulevaisuudessa, mutta nyt alan kyllä valmentautumaan ja valmistautumaan sitä varten. Ajattelin mennä vielä ainakin Bebesin järjestämään synnytysvalmennukseen keväällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, ihana kuulla että synnytyksestä voi innostua! Sen täytyi olla siis hyvä valmennus ;) Täällä on myös "selailtu" valmennusvaihtoehtoja, mutta sain ohjeet neuvolasta mennä lähempänä kesää... En tiedä kyllä maltanko odottaa sinne saakka ;)!

   Messuilla on kyllä aina se vaara että mukaan voi tarttua kaiken laista ihanaa :)! Täytyy yrittää pitää itsensä kurissa! Noilla Luonnonkaunis -messuilla on juurikin luonnonkosmetiikkaa, voiteita kasvoille & vartalolle, ihania suihkusaippoita ja meikkejä yms., suosittelen käymään jos tykkää niistä :)!

   Poista
 2. Positiivisilla odotuksilla synnytykseen pitää suhtautuakin ja kukaan ei voi kertoa kuinka se sinulla menee. Mulla siis kax odotusta ja synnytystä + vauva-aikaa jne. tähän päivään ja ovat täysin yö ja päivä. Ensimmäinen oli todella vaikea ja toinen äärimmäisen helppo. :) Mielelläni jaan kanssasi tarkemmin kokemuksiani, jos niin haluat ja ymmärrän jos ei halua kuulla ennen omaa kokemusta. :D Lapsimessuille oon tässä itsekin kaavaillu, et pitäiskö lähteä ensimmäistä kertaa, viel ei oo tullu käytyä ollenkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käykää ihmeessä, siellä näytti olevan tosi kivaa puuhaa eri-ikäisille pikkuisille :) Todellakin, olen samaa mieltä. Helposti kuulee niitä "ei niin helppoja" -kokemuksia ja muodostaa mielikuvan niiden mukaan. Ymmärrän toki niitä joilla on sairaalapelkoa tai pelkoja kipuun liittyen yleensä. Harvoinhan sitä sairaalaan viihtymään mennään, mutta ennenkaikkea koen että odotus ja synnytys on positiviinen taphtuma josta voi nauttia...power of mind :) Kiitos tarjouksesta, täytyy katsoa miten tunnelmat etenee ;)

   Poista

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!