18 huhtikuuta 2014

Aamu-uninen täällä hei!

Vapaapäivien parhautta ovat pitkät yöunet :) Heräsin pirteänä aamulla valoon ja ajattelin, että kivaa kello on varmaan vasta puoli yhdeksän, ehdin tehdä vaikka mitä tänään! Mutta ehei, se olikin kymmenen! Toki välillä pitää saada nukkua viikon puuhat ja väsymykset pois!

Pitkät yöunet kruunasi herkkuvoilevät ja aamukahvi sohvalla kirjaa lueskellen.

Taustalla näkyvä Bransonin kirja on muuten loistava inspiraation lähde yrityselämään. Välillä herkuttelen ajatuksella kuinka kivaa olisi vetää omaa yritystä, jotain mistä todella pitää ja tehdä töitä itselle. Bransonin ja Niken käyttämä sama lause "Just Do It!" on positiivisen kannustava, asiassa kuin asiassa ;) Tosin kirjan kannessa näkyy Bransonin toinen tunnettu lause "Screw it, let´s do it", mikä taas tulee herran asenteesta elämään; niin elämässä kuin yrityselämässäkin tulee eteen valtavia haasteita, mutta älä pelkää niitä tai lannistu niiden edessä, kalkuloi toki riskisi, mutta pidä kivaa ja uskalla yrittää! Lopputulos voi olla onnistuminen tai epäonnistuminen, mutta teit mistä nautit, yritit parhaasi ja epäonnistuneenakin siitä jää paljon käteen. Ihana mies! Suosittelen lukemaan hänen kirjojaan, mikäli kaipaat inspiraatiota yritys- tai työelämään, miksei elämään muutenkin.




Noudimme Stokken Tripp Trappin kotiin toissapäivänä. Ostin syöttötuolin Hulluilta Päiviltä työmatkalla, joten en voinut ottaa sitä heti mukaani. Stockmannilla pystyi kuitenkin maksamaan ostokset ja "lähettämään" ne noutovarastoon noudettavaksi myöhemmin. Todella näppärää! Ja miten toimiva systeemi, hurautat vain Stockmannin P3:seen (parkkihalliin), jossa on noutopiste. Auton saa ajettua ihan viereen, paketti kyytiiin vain ja takaisin kotiin. Todella hyvää palvelua ja kätevää keskustassa asioidessa!

Ihanan pieni paketti syöttötuoli olikin. Se mahtuu juuri sopivasti vaatehuoneeseen odottelemaan elokuuta :) Enään tarvitsee vain hankkia syöttötuoliin Newborn Set. Tulisipa Kodin Ykkösestä pian alennuslipukkeita, toivoo tarjousharakka ;)

Tripp trappin alla on paketti uuteen kotiin, mutta ajattelin pitää tänään kotipäivän ja purkaa sen käyttöön pikimmiten! Uusi ihana sohvapöytä!

Muutoin luvassa on pyykinpesua ja herkkuruokaa illalla!



Ihania pääsiäispyhiä ystävät!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!