08 huhtikuuta 2014

Meidän perheen "vauvavahti"

Baby monitor, babyvakt, itkuhälytin... Päätin kutsua meidän sinistä apuvälinettä vauvavahdiksi ♥ Pohdittiin mieheni kanssa millainen vauvavahti meidän kotiin sopisi. Sisällä ei sitä juurikaan tarvita, sillä meidän koti on yhdessä tasossa ja alkuun asutaan nykyisessä kodissa, jossa on aika kompaktit neliöt. Tosin meillä on terassi, jossa bebe voi köllötellä päiväunilla, joten ulkokäyttöön sopiva vauvavahti oli hakusessa. Päädyttiin ystävän vinkistä Philipsin AVENT SCD/505 -malliin.



Ystäväperheellä tämä on tosiaan ollut käytössä noin vuoden ja ollut luotettava ja toimiva kokonaisuus. Tilasimme oman kappaleemme Ruotsista, webhallenista.

Tästä pääset vielä Philipsin omille sivuille.


Vauvan osa laitetaan lähelle pikkuista ja vanhemmalle jää kannettavakseen "kapula". Vauvan osa on paristokäyttöinen tai verkkovirralla toimiva, kun taas vanhemman osassa on ladattavat patterit (latautuu itsestään kun kytkee verkkovirtaan). Pikkuiselle voi myös soittaa tuutulauluja omasta osastaan (valmiiksi mukana) tai laittaa siihen pienen yövalon palamaan. Aika söpö 

Philipsillä olisi ollut valikoimassa myös kunnon high-tech malli Avent SDC 580, joka on paljon enemmän kuin tavallinen vauvavahti! Se heijastaa tähtiä kattoon, ilmoittaa vauvanhuoneen ilman lämpötilan ja kosteuden, sekä varoittaa mikäli huoneessa on liian kuuma tai kylmä. 580´aan saa myös ladattua pikkuisen lempilauluja mp3 -soittimen kautta. Aika näppärää. Eli jos kaipaat luksusta lastenhuoneeseen, niin käy tutustumassa tuotteeseen lisää tästä.

Löysin myös lisää appseja Iphoneen :) Iphoneen voi ladata baby monitor appsin! Se voisi olla hyvä lisäapu esimerkiksi lomalla. Tällöin puhelin jätetään pikkuisen luo, ja kun vauva ääntelee, soittaa puhelin johonkin ennalta päätettyyn numeroon. Aika kätevää. Näitä appseja on useita erilaisia ja Android-puhelimelle löytyy varmasti omansa.

Meillä on vietetty hauskoja hetkiä vauvavahtia testatessa, toimii ainakin hyvin sohvalta makkariin jutustellessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!