27 huhtikuuta 2014

Pupunen

Meidän pikku-bebe sai eilen ensimmäisen pakettinsa. Saimme miehen vanhemmilta myös omaan kotiin ihanan Pentikin pupun ja kylpypyyhkeen. Olen aina ihailut Pentikin lahjapakettien rusetteja, siis onko Pentikillä jokin rusettikoulutus ennenkuin pääsee myyjäksi putiikkiin...Pupunen pääsi heti ulos paketista ja ajattelimme ottaa sen omaan sänkyyn kunnes pikkuinen syntyy, jotta pupuun ehtii tarttua kodin ja vanhempien tuoksu. Kun pikkuinen saa sen sitten unikaverikseen, on pupu turvallisen tuoksuinen ja kotoisa unikaveri.

Myöskin kylpypyyhe oli kerrassaan suloinen! Nallukkahuppu ja -tassut pyyhkeen kulmissa. Pyyhe on 100% puuvillaa, joten sen voi pestä 60 asteessa. Pyhkeitä on saatavilla myös vaalenpunaisina ja sinisinä, kuten myös pupujakin. Meillä on toisiaan hankittuna aika valkoisia juttuja pikkuiselle, jotta ne käyvät molemmille sukupuolille.


Pehmoinen pupunen.


Mammalla iskikin eilen iltaväsy, joten leffailta voitti, mutta kotisohvalta katsottuna. Mies odottaa innoissaan Ferrellin uutta Anchorman 2'sta "legendaarisen Ron Burgundyn paluuta"... hänen sanoin, ja tätä odotellessa katsottiin eilen ykkönen kotisohvalta. Sopi hyvin tämän mamman olotilaan, joten kärryillä pysyi mainosti vaikka silmät ei koko leffaa pysynytkään auki ;)

Toissa viikon neuvolakäynnillä hemoglobiini oli laskenut, joten täytyy odotella että rautavarastot täydentyvät niin jaksaa taas touhuta iltaisinkin. Kävin ostamassa samointein rautalisää ja olen sitä reilun viikon ehtinyt syödä, joten eiköhän se pian tästä taas. Onneksi aurinkoiset päivät piristävät vaikka vähän väsyttäisikin ja nyt on ainakin unikaveri päivätorkuille valmiina ;)

Muuten, pakko jakaa tämä teidän kanssa :) Rakas mieheni löysi netistä allaolevan kuvan.


Arvatkaa onko Stokken kärryt nyt "kuuminta hottia" hänenkin mielestään ;)?

Kuva lainattu Babyexpertin sivuilta, kuvan juttuun pääset tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!