29 huhtikuuta 2014

Mammafarkut!

Mammafarkut ovat nyt olleet tehokkaassa testissä. En tiennytkään että ne voisi olla näin miellyttävät päällä! Masun päälle yltävä joustinvyötärö on ollut käytössä tosi mukava ja farkkuosio alkaa rittävän alhaalta, jotta se ei paina lantiota tai masua. Kaistale on vähän "v-mallinen" takaa, joka tuo lisää liikkuvuutta.

Olen myös todella tykästynyt farkkujen väriin ja kulutukseen, ihanat ❤

Farkkujen materiaali on myös juuri oikea. Aluksi hitusen ärsyttävän tiukat, mutta päivän käytön jälkeen supermukavat ja eikun paranee!
Huomasin muuten kuvista, että aika varmaan pestä meidän makuuhuoneen peili ;) 

Meillä oli tänään keskiraskauden lääkärikäynti, kaikki hyvin masuasukilla ja siellä se pikkuinen kasvaa hiukan kasvukäyrän yläpuolella, hyvin on taidettu ruokkia pienokaista!

Mamma taas on saanut vuosisadan siitepölyallergian. En ole eläissäni siitepölystä kärsinyt ja kuulin neuvolassa, että joillakin odotus voi tähänkin herkistää. Nessupaketti on siis kulkenut mukana nyt kaksi päivää. Toivotaan, että tämä viikonlopuksi helpottaa. Meillä on tulossa naapureiden häät lauantaina ja olisi noloa niistää silmät punaisena läpi koko juhlan...siis tämä ei ole mitään "pientä ja sievää niistämistä" ;)

Onneksi pikkuisella kuitenkin kaikki hyvin, kyllähän me naiset tämäkin homma hoidetaan vaikka nenä punaisena.

Toivottavasti olette siellä selvinneet ilman allergiaoireita.Tässä masukuva heti aamulta, ennenkuin silmät & nenä ennätti alkaa tälle päivälle vuotamaan :) Päällä on aikaisemmin mainitsemani Proudin paita. Sekin on ollut kovassa käytössä ja pidän edelleen paidan lyhyemmästä mallista. Huomaa, että nämä mammavaatteet ovat tosiaan ajatuksella tehty, sillä vaikka paita on lyhyempi, on siinä juuri oikea leikkaus masua ajatellen, eikä se vaella ylös liikkuessa.

8 kommenttia:

 1. Kiitos taas kivasta postauksesta! ☺️ Ja ihana kuulla, että pikkuisella on kaikki hyvin! Mullakin raskausmasu kasvoi yläkäyrillä, mutta vauveli ei kuitenkaan ollut iso syntyessään - onneksi! ��

  Täälläkin kärsitään allergiaoireista ensimmäistä kertaa (enkä ole edes raskaana ��). Niiskutetaan sitten perjantaina yhdessä! Kiva nähdä taas! ❤️

  Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, hyvä kuulla :) Mietinkin että olekohan ollut liian hyvillä eväillä kun herkkuhammasta on kolottanut viimepäivinä aika tiheään ;) Mutta toivotaan että tämäkin pallero syntyy juuri sopivan kokoisena niinkuin teilläkin :) Ihanaa Vappustelua sinne teille & perjantaihin ❤️!! Ja ihana kun jaksat lukea!!

   Poista
 2. Kiva kuulla että pienellä kaikki kunnossa ja hyvin kasvanut.. ;)

  Vai ärsyttävän tiukat farkut.. No kivan näköiset ne ainakin on..

  Täälläkin siitepölyallergia meinaa vaivata ja nenä vuotaa.. Pitää painella apteekkiin sumuteostoksille. Käy sieki!

  Mukavia juhlia!

  Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih kohtalotovereita lisää, ihanaa :)!! Vaikka tietysti toivonkin että saadaan kaikki pian niiskutus ohi ❤️ Täälläkin on reseptit jemmassa valmiina, yritän vielä sinnitellä ilman, mutta... :)

   Kiitos, vietetään :) Ja paljon vappuhaleja sinne teille!!

   Poista
 3. Hah mun "raskauskevät" oli se elämäni ainoa kun en kärsinyt siitepölystä. Tsemppiä nenän niistoon, lauantaina nähdään! Anne J

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sitä tarvitaan, tänään meinasin kipittää Herra Pekka Haaviston päälle kun aurinko paistoi silmiin ja silmät vuosi niin en nähnyt häntä...pahoittelut Pekalle ;)

   Iloista Vappustelua Ruotsiin & lauantaihin :)!!

   Poista
 4. Niin kaunis ja hehkeä mamma se siellä :) Sun kohdalla tuo raskauden hehku ainakin pitää paikkansa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana kommentistasi :) Lämmittää suuresti mieltä kun tuntuu, että peilistä on tihrustanut takaisin ei niin viehättävä mamma :) Iloista Vappua ja lämpimiä ajatuksia Sinulle!

   Poista

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!