06 heinäkuuta 2014

Mamma L♥ves Libero

Täällä on pikkuinen saanut jo pienen kokoelman omia ihonhoitotuotteita  Tutkailin vauvahyllyjä ja yllätyin kuinka laaja Liberon tuotevalikoima olikaan; baby wash - pesuneste, sinkkisalva, perusvoide, hoitoöljy ja kosteusvoide, - jotka näkyvät kuvassa, ja paljon, paljon muuta.

Ennestään tutumpi nimi minulle on ollut Natusan, jonka tuotteita vauvahyllyiltä myös löytyi, mutta Liberon tuotteet vakuuttivat tällä kertaa tämän mamman.

Aikaisemmin kirjoittelinkin vauvan ihosta, joka on ihan vastasyntyneellä ohut ja arka, koska se on toiminnoiltaan vielä kehittymätön. Iho on herkkä hankaukselle, kemikaaleille ja ilman viiletessä myös kylmälle ja kesäaikaan tietysti UV-säteille. Pikkuisen herkkää ihoa on hoidettava puhtailla ja vaarattomilla aineilla, jotka ovat mietoja pikkuisen aineita läpäisevälle iholle.



Liberon hajusteettomat Joutsen-merkin saaneet tuotteet sisältävät muun muassa luonnon omaa rapsiöljyä, joka sisältää omega3 ja 6 -rasvahappoja. Yllätyin, että rapsiöljyä löytyi jopa sinkkivoiteesta. Olen kuullut, että pikkuisillakin voi olla atopiaan taipuvainen iho (Suomessa hyvinkin yleistä). Atooppista ihoa usein rauhoittaa hyvät rasvahapot. Näitä elimistö ei kuitenkaan itse pysty tuottamaan, joten ne ovat oivallinen ja turvallinen lisä pienen ihonhoitotuotteissa. Samoin kuin antioksidantti ja ihoa suojaava E-vitamiini, jota on hoitoöljyssä.

Hoitoöljy ja sinkkivoide ovat alkuun varmaankin ykköstuotteet, mutta kevyempi kosteusvoide on mielestäni hyvä olla myös valmiina odottamassa, sekä perusvoide, joka on näppärä sujauttaa vaikka hoitolaukkuun mukaan.



Baby Wash - pesunesteen ajattelin oleva kiva lisä pikku beben iltakylpyihin sitten kun pääsemme niistä nauttimaan :) Nyt vain odotan, että keksimme vihdoin paikan hoitopöydälle, jonne pääsen beben omat tuotteet asettelemaan.

Meillä muuten mieskin näytti ihastuvan Liberon kosteusvoiteeseen. Olimme päivällä nauttimassa merellisestä Espoosta Isossa Vasikkasaaressa, ja niinhän siinä jälleen kävi, että aurinko teki tepposet hartioille. Kotiin tultua teki kosteusvoide kauppansa myös punoittaville hartioille.

Toivottavasti te olette siellä muistaneet nauttia turvallisesti paisteesta :)! Lisää muista ihanista Libero-löydöistä myöhemmin, nyt täällä aletaan viettämään sunnuntai-iltaa sohvalla.

Ps. enään viisi päivää mammiksen alkuun, jipii  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!