01 heinäkuuta 2014

Sateisen päivän iloja!


Tänä aamuna tuli sen verran kiirus töihin, että päälle sujahti miehen farkkupaita, joka toimitti farkkutunikan sijaa minulle. Masun päälle meni mukavasti vielä vyö, jolla kuroin kokonaisuuden yhteen ja vyö katkaisi hiukan linjaa - mitä nyt ihastuttavan päärynäni kanssa voi aikaan saada ;) Aika kiva päällä, ainakin erittäin mukava :) Mukavuus tuleekin tällä hetkellä ykkosenä.

Odotuksen aikana olen iloisesti vain ihastellut kertyviä kiloja, sekä vaa´alla, että peilikuvasta. Ihanan vapauttavaa näin naisen elämässä kun ei tarvitse pohtia vatsamakkaroita. Toki peppu ja reidetkin ovat saaneet osansa, ainakin minun vartalossa, mutta kuulemma imetys on tehokas apu palautumiseen. Onneksi myös liikunta on luontainen osa elämääni, joten viihdyn hyvin lenkkipoluilla ja jumppasalilla päärynänikin kanssa ja kärrylenkeillä varmasti pikkuisen ollessa jo menossa mukana :)

Luulin että olisin ottanut suurempaa stressiä myös ihon venymisestä. Hyvällä hoidolla masun iho on pysynyt kimmoisana, joten toivotaan että joustava iho myös palautuu mukavasti. Perusniksini tähän ovat olleet ihon säännöllinen kuorinta ja Clarinsin Tonic Body Treatment -öljy, jonka olen levittänyt masulle ja reisille suihkun jälkeen. Oikeastaan odotan aina hetken ennenkuin levitän öljyn, sillä ihon fysiologian kannalta imeytyminen on tehokkaampaa kunnolla kuivanneelle iholle, vaikka usein toisin neuvotaan...


Tässä tämän mamman "oppaat" vauvanhoitoon ;) Ei vainkaan, vaan ihanaa kevyttä luettavaa mammailun lomassa! Sophie Kinsellan kirja - Himoshoppaaja ja vauva oli niin hersyvä, että hihittelin itsekseni sitä lukiessani. Kirja - Kuinka kasvattaa bébé, ei varmaan esittelyjä kaipaa, sillä sitä taidettiin hehkuttaa niin monessa mediassa jo viime kesän alla, että kirja on monelle varmasti tuttu. Ellei, niin kirjasta saa kivan eurooppalaisen (ranskalaisen) vertailunkuvan bébén hoitoon. Ostin sen itse asiassa jo viime kesänä ystävän suosituksesta.

Jetlagissa kirja on lahja eräältä toimittajalta, siitä tunteesta onkin hyviä omakohtaisia kokemuksia! Oijoi, kuvitelkaa pitkä kaukolento ja siihen alle "hyvin" nukuttu yö, joka taisikin olla päivä Suomen aikaa... Niitäkin päiviä varmasti tulee kun oma sänky houkuttaisi enemmän kuin mikään muu, mutta täytyy muistaa, että pienetkin ovat pieniä vain hetken  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!