30 heinäkuuta 2014

Mamma l♥ves Abecita

Tapasin alkuviikosta ystävää kahvilla ja päädyimme juttelemaan imetysrintaliiveistä. Omat ensimmäiset imetysrintaliivit ostin jo puolivälissä odotusta masun kasvaessa ja rintakehän tehdessä tilaa niin, etten saanut enää vanhoja liivejä ympärilleni, tai ne alkoivat puristamaan kesken työpäivän ja oli pakko avata hakaset takaa.

Ostin tuolloin suoraan muutamat imetysliivit, sillä miksipä ei investoida suoraan liiveihin, joilla on käyttöä synnytyksen jälkeenkin, kuin ostaa liian suuria normaaleja rintaliivejä.

Ainut harmitus syntyi kauppojen valikoimaa selaillessa, sillä en meinannut millään löytää päälle mukavia ja tukevia liivejä, jotka kuitenkin näyttäisivät naisellisilta. Toinen haaste oli miettiä kokoa, sillä kuulemma maidon noustua, saa kuppikokoa kasvattaa ainakin yhdellä-kahdella koolla. Glammom.se:n sivuilta löytyi hyvä ohje imetysliivien ostoon. Heidän neuvojen mukaan ostin kahdet juuri tuolloin sopivat liivit, sekä yhdet suuremmat, johon mahtuu kämmen rinnan ja liivin väliin. Näitä sopivia olen käyttänyt odotuksen aikana ja suuremmat pakkaan sairaalakassiin mukaan yhdessä liivin suojien kanssa. Noin kolmilla liiveillä pärjää varmasti imetysajan ja tuolloin pesuvaraakin löytyy.

Nämä sopivat liivit, jotka nyt ovat olleet käytössä, menevät varmasti hyvin päälle kun maidontuotanto tasaantuu. Yöksi en ole ostanut, ainakaan vielä, erilisiä pehmeämpiä liivejä. Ostin jokunen aika sitten pari imetysyöpaitaa, jotka antavat myös tukea rinnoille ja joihin saa sujautettua liivinsuojat. Yöpaidat ovat olleet tosi mukavia käytössä jo nyt, sillä niissä on varattu myös masulle hyvin tilaa. Toisesta kerroinkin ja Maanantai - mainio masupäivä postauksen alla.


Tässä on minun absoluuttiset suosikkiliivit. Ruotsalaisen Abecitan imetysliivit, jotka tilasin heidän nettikaupastaan. Nopea ja luotettava toimitus, sekä loistava laatu ja naisellinen desing on näissä liiveissä kyllä kohdillaan! Liivit ovat myös tosi mukavat päällä ja hyvin tuetut isommallekin rintavarustukselle. Liivit löytyvät täältäKirjoitin tilauksessa vain "Ort" kohtaan Espoo, Finland ja paketti löysi loistavasti suoraan postiluukkuun. Abecitaa myy Suomessa Funky Lady, mutta ainakaan tätä mallia en heidän liikkeestään löytänyt.

Samalla tilasin parit mammapöksyt, jotka ovat aivan ihanat päällä! Tällä säällä ehkä liian kuumat, mutta jotenkin niin...mammat  Niillä on ollut tosi mukava oleskella ja en olisi voinut kuvitellakkaan ahtautuvani enään liian pieniin alusvaatteisiin. Hyvä olo lähtee hyvin istuvista ja mukavista alusvaatteista - sanoo entinen alusvaateliikkeen myyjä minussa ;)


Toiset perusimetysliivit hankin Lindexiltä, sekä valkoisena, että mustana. Valitettavasti nämä ei suuria tunteita herättäneet, mutta ihan hyvää perustavaraa. Istuvuus ja mukavuus, ei ole ihan niin kohdillaan, mutta toiset näistä otin hieman reilummassa koossa, niin eipä sitten harmita jos käyttöaika jää lyhyemmäksi.Lempparit päällä! Masuasukki täyttää huomenna 37. viikkoa ja voi hyvin ja on erittäin aktiivinen pikku liikuskelija. Bebe sai tänään lääkärikäynnillä Cleared for takeoff - lähtöluvan, eli pieni on valmis paketti tulemaan ihan koska vain - en malta odottaa että tavataan!


Happy mom!

4 kommenttia:

 1. Oi kun olet löytänyt ihania liivejä. Mulla on neljät imetysliivit ja alussa ne ei meinanneet millään riittää, kun maitoa tulvi niin älyttömästi imetyksen aikana ja kasteli aina liivit. Enkä olis koko ajan jaksanut olla pesemässäkään liivejä. Samoin saattoi yöllä tulvia maito liiveille, vaikka oli liivinsuojatkin käytössä. Mutta yksilöllistä varmaan tuo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi :) Nuo Abecitat ovat kyllä olleet sekä kauniit, että hyvät päällä - tosi kiva löytö :) Totta varmasti tuo yksilöllisyys maidon määrässä. Saa nähdä pärjätäänkö täällä näillä - täytyy tarvittaessa vain klikata uusi tilaus koriin, sillä se tuli niin nopsaa postiluukkuun, että jos kauppareissu ei heti alkuun tunnu hyvältä, niin tällä pääsee ainakin suht. helpolla :)

   Kaunista perjantaita sinne Sinulle!

   Poista
 2. Ite en taas tykänny piettää liivejä öisin enkä omistanu yksiäkään imetysliivejä. maito tulvi aina yli vaikka oli ties kuinka monet liivinsuojat :D aloin sit pitämään öisin semmosta napakkaa toppia ja pyyhettä rintojen päällä. Sillon ei tullu yli.. ja imettäessä aina joku pyyhe olla alla kun ikävä koko ajan vaihtaa lakanoita :D toki jos ei sitä maitoa niin paljon siunaannu niin se on asia erikseen.. -noora
  ps. Tsemppiä loppuodotukseen!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos jälleen ihana kommentistasi :) Hyvä vinkki pitää pieni pyyhe lähettyvillä jos maitoa tulee niin paljon :) Jännittävää nähdä miten täällä käy :) Kiitos myös tsempeistä, tuntuu että päivät kuluu vain nopeammin mitä lähemmäksi laskettu aika tulee.. <3

   Kivaa päivää sinne Alessan kanssa! :)

   Poista

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!