20 heinäkuuta 2014

Viikonloppu rannalla

Hoitopöytäpuuhat sai hetkeksi väistyä syrjään sään ollessa niin lämmin sisällä puuhasteluun! Olen ollut sellainen lämpöpatteri viime päivät, että ainoa ihana paikka on ollut viileä merivesi. Tällä on siis viihdytty rannalla, tai paremmin sanottuna vedessä, syöty jäätelöä sekä herkuteltu terassilla.

Merivesi on ollut sen verran lämpöistä, että hyvällä omalla tunnolla olen uskaltautunut uimaankin. Haukilahden rannasta on tullut luottopaikka, sillä siellä on käynyt mukava tuulenvire ja laiturin päässäkin on sopivan matalaa, ettei masua ole tarvinnut kastella kerralla.

Vesi on myös tehnyt ihmeitä jaloille ja auttaa turvotukseen ennätysajassa, ihanaa! En välillä meinaa tunnistaa omakseni nakki-varpaitani, jotka sandaaleista tuijottaa!

Täytyy kuitenkin yrittää nauttia kesästä, sillä se on kuitenkin niin kovin lyhyt...vaikka en pistäisi pahakseni yhtä sadepäivää välissä ;)

Ananas on kevyt snack ja hyvä nesteenpoistaja :)
Café Mellstenin ja Haukilahden Paviljongin herkkuja!
Täällä suunnataan vielä pienelle iltakävelylle, sekin saa olon aina kevenemään. Illasta on myös sen verran viileämpää, että mammakin jaksaa kävellä. Vesipullo mukaan vain ja menoksi!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!