29 heinäkuuta 2014

Jokainen päivä on juhlan arvoinen

Vietin viime viikolla ihanaa iltaa ystävien kanssa, jotka järjestivät minulle Baby Shower -juhlat! Oli aivan mahtavaa saada ystäviä koolle kesken kesäkiireiden, jutella, nauraa, syödä hyvin ja vain olla heidän kanssaan ennen kuin pikkuinen saapuu.

Ihanaiset olivat leiponeet herkkuja ja suolaista purtavaa, ja tupsahtivat kotiimme valmiine kantamuksineen. Päivän olimme sopineet etukäteen, jotta reissut ei mene päällekkäin juhlien kanssa.

Kultainen ystävä oli askarrellut pilttipurkeista meille juomalasit ja somistanut kauniilla nauhoilla - ihanat!Mums, alemmat Cupcakesit maistui ihan Snickerisiltä!

Toinen ihanainen oli tilannut Etsysta hauskat pienet bodyt, joilla teimme teemaan kuuluvaan arvausleikin. Valitsimme kukin värin mukaan kumpaa sukupuolta veikkasimme pienen olevan, päivän jolloin hän syntyy, sekä painon ja pituuden.

Tytöt veti pitemmän korren ja ensimmäistä syntymäpäivää veikattiin jo 13. päivälle elokuuta, siihen ei ole pitkä matka! 13. päivä on minulle ja miehelle ollut usein onnenpäivä, joten sinänsä hyvä arvaus. Laskettu aika kyllä on vasta 21. elokuuta, mutta sanotaanko etten näillä helteillä pistäisi pahakseni ;)

Vauvasuihkutteluista jäi sellainen olo, että nyt se oikeasti pian tapahtuu - minusta tulee äiti ! Toki asiaa on jo aikaisemmin pohtinut ja tavallaan sisäistänytkin, mutta joskus johonkin pieneen hetkeen voi kulminoitua suuria tunteita. Ihanat naiset ympärillä sai tämän mamman pohtimaan edessä olevaa suurta muutosta. Pian meillä on oikeasti vierellä pieni tuhisija, josta pitää huolta. Tähän saakka hän on kulkenut turvallisesti mukana masussa, mutta kohta meitä onkin jo konkreettisesti kolme, meidän oma pieni tiimi ja ennen kaikkea perhe.

Vaippakakun kätköistä löytyi myös pari suloista tuttia.

Suurkiitos juhlista vielä tätäkin kautta ihanat!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!