18 heinäkuuta 2014

Uponneita raparpereja ja hoitopöytää...

Olen ollut jotenkin superaktiivinen mammalomalainen ja tänään olikin vasta ensimmäinen päivä ilman mitään sovittua ohjelmaa. Aika leppoisasti päivä onkin alkanut, kahveilla ja lehtien selailulla.

Sain jonkin leipomisvimman ja tein eilen illalla vielä raparperipiirakan. Raparperia on tehnyt siitä saakka mieli kun ystävä oman odotuksensa viime metreillä kertoi keittävänsä raparperikiisseliä, ja seuraavana aamuna heidän pikku-prinssi syntyi :)

Tosin tämä minun piirakka ei ollut yhtä tehokas synnytyksen käynnistäjä, mutta ehdinpähän nauttia vapaista ;)!

Jostain syystä raparperit upposivat taikinan sisään, mutta ulkonäöstä huolimatta tuli järjettömän hyvää! Valion resepteillä onnistuu varmasti! Maistui mammalle vielä aamukahvillakin  

Minun leipoessa mies kokosi eilen beben tulevan hoitopöydän rungon kasaan. Sitä olen nyt aamun mallaillut, että istuuko "hoitopöytä" kokonsa puolesta käyttöön. Selailin pitkään eri vaihtoehtoja ja lopulta päädyin Ikean Brimnes-lipastoon, jonka päälle tarvittaessa vaihdamme isomman kansilevyn. Meidän tämän hetken kompaktissa kodissa ei juurikaan ole tilaa varsinaiselle hoitopöydälle, joten ajattelin että lipastoon saa samalla säilöttyä pienen vaipat, voidepurnukat, harsot ja vaatteet.

Kuulemma hoitopöydän käyttöikä ei ole välttämättä kovin pitkä, mutta itse taidan kuulua siihen mamma-ryhmään joka haluaa kuitenkin jonkin paikan pienelle laittaa vaipanvaihtoa varten :) Ja toisaalta, toiset taas ovat sitä mieltä että taso on ollut todella tarpeellinen...voin raportoida tästä myöhemmin menikö taso käyttöön vai ei ;)


Tämän illan puuhana onkin saada lipasto valmiiksi, jotta pääsen sitä sisustamaan. Mukavaa tämä mammapuuhastelu! 

Lipastolle onkin jo yksi säilytyskori valmiina :) Kultainen työkaveri oli tehnyt lahjaksi alla olevan kauniin korin!  Todellakin mamman mieleen, sekä kori, että sen kaunis harmoninen väri! Voi kun osaisin itsekin tehdä vastaavia :) 

Kori pääsee ehdottomasti pikkuisen hoitopöydälle somisteeksi tai tarvikekoriksi.



Korin päällä oli vielä mukana Nalle-merkin hyvän kokoinen ja värimaailmaan sopiva harso - kaunis, vaikka kärryihin näkösuojaksi. Tosi ihana ylläri, suurkiitos!


Esittelen valmiin tuotoksen sitten kun saamme lipaston koottua kokonaisuudessaan valmiiksi. 

Nyt alkaa olla niin lämpöiset (lue hikiset) oltavat, eli aika pyöräillä pienelle uintireissulle! Ihanaa, miten merivesi saakin omat jalat taas näyttämään omilta. En tiedä kuka on vaihtanut "puupökkelöt" minun jalkojen tilalle... :) Ihanaa perjantaita!

2 kommenttia:

  1. Kyllä siitä hoitopöydästä oli minulle itselle ainakin hyötyä, kun en voinut istua synnytyksen jälkeen pitkään aikaan :) mutta sitten se jäi, kun Alessa oppi pyörimään ja oli milloin missäkin asennossa siinä pöydällä. Hauskaa mammalomaa! Kehotankin nyt viettämään viimeiset rauhalliset päivät semmosien asioiden parissa joista eniten nautit! Kohta tuleekin aina vauvan tarpeet ensimmäisenä.. :). -noora

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kuulla että siitä on hyötyä :) Pohdin myös, että alkuun se on varmasti näpsäkkä apu, mutta jos pikkuinen on tosiaan kovin liikkuvainen niin ehkä se siinä kohtaa sitten jää :)

      Kiitos, hirmu nopsaa nämä mammalomapäivät kiitävät! Täytyy yrittää nauttia :)!

      Lämpöistä päivää sinne :)!!

      Poista

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!