21 helmikuuta 2015

Fit to home

Lauantain status on edelleen flunssassa, ilman ääntä. Vauvan kanssa flunssan poteminen on hitusen erilaista kuin ilman vauvaa. Siinä missä olisin ennen pötkötellyt päivän sängyssä leffojen ja kirjojen parissa, sekä torkkunut välissä. Vietimme päivän tänään Silkin kanssa lähinnä olohuoneen matolla, lelujen keskellä. Kiinnittelin leluja roikkumaan erinäisiin paikkoihin, kuten sohvapöydän väliin ja tv-tason oviin. Silkki oli tyytyväinen uusista leluista ja itse sain torkkua sillä aikaa kun hän hääräsi niiden parissa. Päiväunien aikaan sain kaivatun teepaussin - taivaallista näin puolikuntoisena .

Silkin iloiset äänet kuitenkin piristivät kotipäivää, samoin kuin väliin jääneiltä vauvakutsuilta saapunut kuvaviesti vauvamasusta . Nyt täytyy vain toivoa, että muut perheenjäsenet säilyvät terveenä. Illan ohjelmassa on lämpimät voileivät à la papa (runsaalla valkosipulilla minulle), jaffaa ja rentoa oleilua sohvalla. Mikko oli päivän Hämeenlinnassa, joten kaivattu käsipari tuli apuun iltapäivästä :). Näin kotona oleillessa huomasin, että kotivaate-varastoni kaipaa kohennusta. Kun olo on kurja, niin pehmoiset kotivaatteet ovat parasta mitä tiedän. Täytyykin tehdä päivitystä sillä puolella.

Sain myös päivitettyä mielessäni Silkin huoneen tapetin. Färg o Form´n pilvitapetti meni vaihtoon, sillä Cole & Son´n tapettikirja vei tämän maman mennessään. Postailen siitä erikseen.


Nuhanenän pelastaja, ihanan pehmoinen Lotus nessu.


Nyt, mukavaa iltaa ja pysykää terveinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!