11 helmikuuta 2015

Onnea Isabel

Silkki täyttää tasan kahden viikon päästä puoli vuotta. Härregyyd, että aika on mennyt nopeaan! Aikaisemmin katsoin puolivuotiaita vauvoja, ja ajattelin, että onpas ne jo isoja. Mutta nyt kun Silkki alkaa olla siinä iässä, huomaan, että hän on myös yhtä tasapainoinen ja ympäristöstään kiinnostunut pikkuinen. Aivan mahtava pieni tyttö, jonka omat luonteenpiirteet alkavat erottua :). Mama taitaa täällä itse tuntea pahempaa eroahdistusta vauva-ajasta kuin Silkki itse ;).

Jatkoimme Silkin pinnasänkyä, ja hän seurasi silmä tarkkana isä-papan puuhia. Jatkettu sänky sai hyväksytty leiman, kuten kuvista välittyy ;)!


Nimipäivätyttö - onnea Isabel!


7 kommenttia:

 1. Voi hän on niin suloinen ja nauravainen :) Onnea puolivuotiaalle!
  -Mary

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mary :)! Hän on kyllä ihana pikku-aurinko :).
   Iloista laskiaissunnuntaita sinne!

   Poista
 2. Eihän näistä kuvista voi tulla kuin hyvälle tuulelle ja hymyhuulelle! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Irkku :)! Silkki on kyllä oikea pikku-aurinko, hyvä että hymy välittyy sinne saakka <3!

   Poista
 3. Ihanaa muistinkin, että teilläkin on stokken sänky <3 Meillä juuri siirryttiin mini koosta isompaan ensimmäinen yö menossa hyvältä näyttää, mutta tämä mamapa ei osaa laittaa sitä reunapehmustetta sinne oikein?! ;D ;D Ylimääräistä osaa näyttää jäävän kuuluuko olla näin? Viitsitkö neuvoa tai laittaa kuvaa miten olet sen saanut? Koitin netin ihmeellisestä maailmasta katsoa mutta en löytänyt. T. Uusavuton mama

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihana :)! Pahoittelut, että vastaus hieman viivähti. Me ei olla vielä hankittu sleepi-version reunapehmustetta, koska Silkki nukkuu samassa asennossa mihin hänet sänkyyn laittaa. Mutta, muistelin juuri, että taisin mini-versiossa kieputtaa pehmusteen viimeiset sentit pinnojen välistä (joka toinen edestä, joka toinen takaa), jotta sain tarrapinnat kohtaamaan. Oisko tästä apua myös sleepissa?

   Voin laittaa tarkempia tietoja, josko reunapehmuste sleepiinkin hankitaan :)!

   Ihanaa viikonloppua sinne :).

   Poista
  2. Vielä jatkokommenttina, niin kuvassa näkyy minin pehmuste, jonka laitoin vain sängyn päätyyn, pääpuolelle tuomaan pientä suojaa :). Taittelin jalkapään päädyt vain patjan alle :).

   Poista

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!