04 helmikuuta 2015

Silkki matkustaa

Kaikki on pakattu ja valmiina huomista matkaa varten. Me lähdemme Silkin kanssa kahdestaan Rovaniemelle, kun isä-pappa suuntaa loppu viikoksi messuille Turkuun. Viime reissulla Silkki nukkui koko lentojen ajan, mutta tällä kertaa pakkasin varalta mukaan muutaman lelun viihdykkeeksi.

Olen aina ollut tehokas pakkaaja, jonka vuoksi jätän pakkaamisen usein viime tinkaan. Vauvan kanssa matkustaessa tavaroita on kuitenkin enemmän ja aloitin pakkaamisen ajoissa. Tai no...ainakin tunnin aikaisemmin kuin normaalisti ;). Minulla on aina mielessä valmiina lista mukaan lähtevistä vaatteista ja tavaroista. Kiitos mielikuvalistan kävi pakkaaminen jälleen hujauksessa. Sama taktiikka näyttää siis toimivan edelleen, ja Silkin tavarat eivät tuottaneet sen suurempaa päänvaivaa. Ainoa miinuspuoli minun pakkaamisessa on pyykinpesu, sillä aina joku matkavaate löytyy pyykkikorista, joten useimmiten viimeistelen pakkauksiani hieman kosteilla vaatteilla.

Rakastan lentokenttien tunnelmaa, ja sitä että matkalle saa käydä ostamassa mukaan uusia lehtiä, kirjan ja naposteltavaa. Toivotaan, että vauvamatkallakin tämä onnistuu :). Kotiin tulemme sunnuntaina.

PS. Pohtiiko kukaan muu reissulle lähtiessä pesisikö hiukset iltaa ennen lähtöä, vai vasta kun pääsee perille? Miten se voi aina tuottaa päänvaivaa...

Viime reissusta viisastuneena ostin tulevia matkoja varten vaunujen/rattaiden kuljetuslaukun. Laukussa on pyörät alla, mama lves!2 kommenttia:

 1. Tervetuloa Rovaniemelle! :)
  -noora

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :)! Kiva päästä lumeen ja pakkaseen :).

   Poista

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!