15 helmikuuta 2015

Laskiaissunnuntai

Meillä oli mukava lauantai. Kävimme kärrylenkillä talolla, ja hörpimme kuumat kaakaot saunapanelien päältä :). Aleharakka kävi myös hamsteroimassa Kodin1´n ystävänpäivä-alennuksesta baby setin Stokken syöttötuoliin. Silkki on aloittanut kiinteiden maistelun, joten baby setille tulee pian käyttöä. Silkin nukahdettua iltaunille, vietimme aikuisten laatuaikaa itse tehdyn pizzan ja leffan parissa. Leffa olisi voinut olla romanttisempi kuin Dallas Buyers Club, joka kertoo HIV´iin sairastuneen teksasilaismiehen kamppailusta byrokratiaa ja aikaa vastaan. Oscareilla palkitut pääosan esittäjä Matthew McConaughey, ja miessivuosan voittanut Jared Leto tekivät kyllä tarinasta niin uskottavan, että melkein tuli paha olo elokuvaa katsellessa...voi johtua kyllä myös liian suuresta jälkkäriannoksesta ;).

Seuraavaksi lähdemme nauttimaan aurinkoisesta säästä, ja toivottavasti laskiaispullista. Mamaa kyllä vähän myös kutkuttaisi käydä nauttimassa ravintolapäivän antimista.Silkki tutustumassa omaan huoneeseen.


Saunapanelit piti olla valkoiset, mutta peruspanelit (puunväriset) saunassa tällä hetkellä on. Katsotan mitä niille keksitään...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!