26 helmikuuta 2015

Kaksplus!

Maaliskuun Kaksplussa ilmestyi eilen, juurikin Silkin 6kk päivänä! On aina mukavaa saada käsiinsä uunituore lehti, ja tällä kertaa mamaa jänskätti myös se, mitä Silkistä vilahtaisi lehdessä. Ensimmäisenä katse osui kuvatekstiin ja Silkin nimeen. Isabe, Isabel... ;). Artikkeli on kiva katsaus vauvauintiin, josko se on mielessäsi, niin kannattaa lukaista.

Meidän vauvauinti-puolituntisella on merkitystä koko perheelle, yhdessä ololle ja rennolle nautiskelulle vedessä. Meidän neiti ei ole sukellus-fani, joten meille se ei ole ykkösjuttu. Pidän tärkeänä sitä, että Silkki oppii olemaan vedessä, tuntemaan sen, ja tarvittaessa varomaan sitä.

Oma ajatuskantani poikkeaa hiukan artikkelista, jossa viitataan pukuhuoneen hiljaisuuteen ja kiireeseen saada oma vauva puetuksi, ja toisen ryhmän alta pois. Meidän ryhmän mamat ovat aivan ihania tyyppejä, ja saunassa tulee juteltua enemmän kuin treeni-saleilla. Suomalaisessa kulttuurissa se on mielestäni paljon se ;). Ryhmiä on monta saman illan aikana, mutta kiire on pahin useimmiten oman pään sisällä . Stressi tarttuu vauvaan, joten vaikka hetkellisesti pukuhuoneessa olisikin paljon ihmisiä samaan aikaan niin haitanneeko tuo? Olosuhteethan ovat juuri sellaisia, millaisina itse päätät nähdä ne.


2 kommenttia:

  1. Ihana kuva teistä <3! Ja olen samaa mieltä - Olosuhteet ovat juuri sellaisia, kuin ne itse päätät nähdä :-).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanos muuta, välillä sitä vain unohtuu tuijottamaan omaa napaa liian läheltä ;). Kiitos, pitää toivoa, että saataisiin tuo kuva muistoksi kuvaajalta :)!

      Poista

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!