25 helmikuuta 2015

Tapetti tytölle

Lukematon määrä nessupaketteja, ja kolme vessapaperirullaa myöhemmin alkaa vihdoin tuntua siltä, että flunssa on menossa parempaan suuntaan. Ei kyllä ole aikoihin ollut yhtä sitkasta tautia seurana. Kaikki sympatia heille, jotka ovat samaisen kevätlenssun seuraksensa saaneet.

Meillä on nykyisessä kodissamme Cole & Son´n Woods -tapetti eteisessä, ja olen ollut joka päivä tyytyväinen valintaamme. Sopivan simppeliä, mutta silti täynnä yksityiskohtia. Onneksi eksyin jälleen kyseisen merkin osastolle, ja löysin heidän uuden Whimsical -tapettikirjan, joka oli pakko lainata kotiin. Teemana on lapsuuden taianomaiset tarinat. Sopii täydellisesti pikku-Silkille, ja vähän isommallekin tytölle kun hän kasvaa. Silkin huone on 11,4m², ja pohdin pitäisikö tapetoida vain yksi seinä, vai koko huone. Aikaisemmin trendi taisi olla tehosteseinän tekeminen, mutta nyt alan ehkä kallistua koko huoneen puolelle :).

Mutta, tässä tapettirakkautta ensisilmäyksellä:
Butterflies & Dragonflies .


1. Perhoset vaalean harmaalla pohjalla / 2. vaaleanpunaiset perhoset valkoisella.

Luulen että kallistun tuohon ensimmäiseen värivaihtoehtoon, ja tosiaan kaikkien seinien tapetointiin. Silkin huone on kivasti ylempänä maanpinnasta, ja ikkunoista näkyy ovelta katsottuna vain taivasta. Voisi olla aika makean näköinen huone, jossa perhoset lentävät joka seinällä :). Lattiaan tulee tummaa laminaattia, ja näitä pehmentämään, sekä raikastamaan sopisi valkoiset matot ja verhot. Ah, tulee varmasti ihana huone .

Whimsical -kokoelmasta löytyi myös Woods -tapetti vaaleanpunaisella pohjalla.

2 kommenttia:

  1. Ihania tapetteja! Olisipa mullakin pikkutyttö mille sisustaa huonetta, perhostapettiin varmaan päätyisin :) -Mari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hullaannuin kans aivan näistä :)! Ja perhoset miellyttää silmää :). Ihanaa pian alkavaa viikonloppua :)!

      Poista

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!