26 huhtikuuta 2015

Ihana vessa!

Pian parin viikon asumisen jälkeen on edelleen hämmentävää kun pystyy kävelemään pitkiä matkoja sisällä. Tarvitsisin askelmittarin. Kävelen uudessa kodissamme varmaan päivässä sen, mitä edellisessä kodissa viikossa :).


Ja tadaa, tässä tulee myös ensimmäisiä kuvia uudesta kodistamme. First things first, yksi tärkeimmistä huoneista, eli vessa.

Tykkään ihan valtavasti meidän vessasta. Ihanan raikas, laadukas ja pehmeän valkoinen. Laattavalinta on omasta mielestäni onnistunut ja se että nostimme saman laatan myös kahdelle seinälle. Yleisilme säilyy rauhallisena, ja laadukkaana. Laatta on Italialainen lattialaatta, whitestone 30x60, Dekotalon pakettiin kuuluvasta valikoimasta. Tykkään hirmuisesti laatan kivimäisestä pinnasta, joka näkyy kun valo tulee ylhäältä . Laatoitimme wc-istuimen takana olevan seinän, istuimen kotelon, sekä päätyseinän, mikä helpottaa puhtaana pitoa. Loput seinät on maalattu Tikkurilan maalilla, sävyllä kalkki (näkyy peilin kautta). Maali istuu kuin nakutettu laattaan, ja yleisilme on siisti.


Kalusteet ovat Svedsbergs´n Format ja hana Hansgrohen. Bideen letku oli vähän liian lyhkänen, eli se odottelee vielä vaihtoa pidempään.

Peili on ihan mahtava, tykkään siitä että valo tulee myös alhaalta ja valaisee hanan ja altaan. Saippuakupit ovat omia tuliasia Portugalista .

Wc-istuin on Gustavsbergin, kromin värisellä huuhtelupainikkeella. Kannessa on hidastin, joka laskee sen tyylillä ;).

Vessasta uupuu vielä pyyhekoukut, paperiteline, sekä ovi!
Muuten se alkaa olla valmiina.

Mama lves!

Tänään meillä jatkuu varastotavaroiden lajittelu, ja varmaan täytyy tehdä vielä visiitti Ikeaan. Pidän peukut ylhäällä, että ehdittäisiin myös tuo vessan ovi hakemaan ;)!


Mahtavaa sunnuntaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!