03 huhtikuuta 2015

Iloista pääsiäistä!

No niin, nyt on muuttolaatikoiden kantolupa hanskassa. Mahtavaa . Viime päivinä onkin ollut vaikea pysyä kalenterin perässä. Ja jotenkin minulla on sellainen kutina, että se helpottaa kun saadaan tavarat ja ihmiset samaan osoitteeseen ;). Suihkut ja hanat saamme vasta ensi viikon keskiviikkona, mutta se nyt on enään peanuts kaiken muun keskellä.

Ennätimme kiireen keskellä kuitenkin ikuistaa venähtäneet puolivuotiskuvat Silkistä. Niistä tuli seitsemän kuukautiskuvia, ja ihania sellaisia. Kiitos kuvaajalle .


Täällä aletaan siis pakkaamaan laatikoita ja siirtämään niitä uuden kodin puolelle. Tämän pääsiäiskuvan myötä toivotamme iloista pääsiäistä !


Kieli keskellä suuta ❤.

Kuva: Kirsi Hiekkarinne Photography.

2 kommenttia:

  1. Ihana tyttö teillä! :)
    Kyselin itse kyseiseltä kuvaajalta alkuvuodesta että ottaisiko yksivuotiskuvia tyttärestämme, hän vastasi että ei ota lapsikuvia lainkaan ja pyysi etsimään toisen kuvaajan... :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, on se aikaimoinen kullannuppu :). Voi harmi, Kirsi on niin hyvä kuvaaja, että ymmärrän täysin harmituksen. Hän tuumasi meillekin, että lapsikuvat eivät ainakaan tällä hetkellä kuulu hänen repertuaariinsa, mutta teki poikkeuksen koska kyseessä on hänen kummityttö <3. Toivottavasti saitte kuitenkin yksivuotiskuvat ikuistettua <3.

      Poista

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!