18 huhtikuuta 2015

Uutta kotia, pizzaa ja...

...Hengissä ollaan, muutosta ja oksennustaudista huolimatta. Ehkä maailman kamalin yhdistelmä...

Saatiin kuin saatiinkin edellinen asunto tyhjäksi ajoissa, eli viime viikon perjantaiksi. Uutta kotia emme kuitenkaan ennättäneet saada muuttokuntoon siihen mennessä. Muutimme kuitenkin...anoppilaan! Tadaa, ihanien lihapatojen ääreen :).

Vaikka muuttovalmiiseen kotiin muuttaessa päivämäärät yleensä pitää kutinsa, niin viimehetken sattumia meillekin tuli. Muun muassa siivoojalta keskelle olohuoneen lattiaa unohtunut pesuainepullo, joka oli riittävän märkä, että lattia korkkasi. Saimme päivän viiveellä uuden lattian paikalleen, mikä oli Dekotalolta mainio suoritus :).

Kodinhoitohuoneen asennus puolestaan menikin mönkään. Asentaja ei ilmeisesti huomannut ovessa olevia lappuja, eikä juuri siivottua kotia, ja sirkkelöi sisällä. Tuulettimen edessä. Arvaatte varmaan miten siivotulle kodille kävi ;)? Vesihanat ja suihkut saimme käyttöön tiistaina, ja kovan onnen kodinhoitohuone, josta meni paljon osia vaihtoon, valmistunee parin viikon sisällä (toivottavasti). Koti saatiin uudelleen myös siivottua ja virallisesti muutimme sisään yhtäaikaa vesikalusteiden kanssa, eli viime tiistaina.

Samaan aikaan mummi-poloinen sai oksutaudin, joka sitten kiersi myös minut ja Silkin. Olin ihan kauhusta kankea kun Silkki oksensi ensimmäisen kerran. Onneksi hän istui syöttötuolissa, joten kaikki lensi iloisessa kaaressa lattialle. Pikkuinen itse oli ihan ihmeissään, eikä uskaltanut syödä, eikä juoda enään mitään. Silkin oksennukset jäi onneksi tähän yhteen kertaan, ja hän selvisi helpommalla, pieni rakas . Allekirjoittanut puolestaan veti pidemmän kaavan mukaan, ja antaumuksella...tulkitkaa miten haluatte ;).

Nyt ovat kuitenkin tavarat ja ihmiset samassa osoitteessa, väsyneinä taudista, mutta onnellisina ja terveinä. Juuri niinkuin toivoinkin .

Uusi koti skoolattiin cokisella ja  KOTIpizzalla, arvatkaa vain miten hyvältä pizza maistui parin päivän paaston jälkeen ;)!


Oma koti kullan kallis.


2 kommenttia:

  1. Vaikiamman kautta pääsitte uuteen kotiin, mutta pääsittepä kuitenkin :) onnea uuteen kotiin ! ♡ PS. tuo pizzalaatikko näyttää melko houkuttelevalta.. onneksi ehdin alkaa tekemään ruokaa ennenku luin tämän :D -noora

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3! Kaiken punneruksen jälkeen on kyllä ihanaa olla Kotona :)! Heh, toivottavasti oli hyvät ruuat ;)!

      Poista

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!