07 huhtikuuta 2015

Tilanne vaatii niskahierontaa, manikyyrin ja skumppaa

Miten minä erehdyinkään luulemaan, että muutto on helppo nakki. Tässä on nyt kannettu laatikoita muutama päivä, siivottu, ja juostu Ikeassa niin lujaa että jäi lihapullatkin syömättä. Sain tehdä pari uutta kalenterimerkintää - uusi muuttopäivä perjantaille ja omalle äidille uusi lentopäivä; saanpahan pitää hänet kylässä pidempään ;).

Silkki on aavistellut, että jotain suurempaa muutosta on ilmassa. Hän ei ole suostunut nukkumaan omassa pinnasängyssä, vaan on vaatinut päästä joka yö maman kylkeen kiinni. Päiväunet ovat myös jääneet aika lyhkäisiksi, sillä pienen on päästävä kiireen vilkkaa valvomaan tilannetta. Voi toista . Yöllä olenkin antanut Silkin olla lähellä, jotta hän saa levättyä. Mamalla on vain nyt omat niskat niin juntturassa, että tekisi mieli ottaa aikalisä ja käydä hieronnassa. Manikyyristä puhumattakaan. Siivoaminen tuohoaa kynnet... 

Mutta, jotta tästä ei tulisi valitusvirsi, joka ei kuulu tapoihini, pussaan nyt itseäni olkapäälle ja suuntaan kävelylenkille :)!Adios amigos, tilaan huomiseksi paremman päivän ♥.


4 kommenttia:

 1. Parin viikon kuluttua olet unohtanut jo koko härdellin! :) Tsemppiä muuttoon, mahtavaa että pääsette nyt jo uuteen kotiin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, et arvaakaan, että tsempit tuli tarpeeseen :)! Ihanaa olla kotona <3! Tsemppiä myös sinne raksailun pariin, syksy tulee nopeaan ;)!

   Poista
 2. Mites teillä on muutto sujunut? Olisi mukava nähdä kuvia uudesta kodista! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kysymästä :). Saatiin muuton seuraksi oksutauti, mutta elämä alkaa voittaa onneksi :)! Laittelen piakkoin kuvia tulemaan...kunhan saan rutistettua muuttolaatikko-pinoa hiukan pienemmäksi ;)!

   Poista

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!