01 huhtikuuta 2015

"Uusi koti valmis"

Kalenterissa lukee huomisen kohdalla; Uusi koti valmis !! Sama lukee myös kaiken varalta ensi viikon tiistain ja torstain kohdalla. Mitenkähän tätä nyt tulkitsisi :)? Tänään saadaan vihdoin vesimittari paikoilleen, jihuu, kauan se ottikin. Huomisaamuksi on muuttolaatikot tilattu ja hoitoapu, eli minun äiti, saapuu tänään Rovaniemeltä. Hän pitää huolta Silkistä, sillä aikaa kun kannamme miehen kanssa laatikoita. Jännittävää, virallisesta muuttopäivästä meillä ei siis ole vielä tietoa. Kaikki riippuu siitä miten suihkut ja hanat saadaan nyt asennettua ja toimivuus testattua. Jotain varmasti kuullaan huomenna kun käyttöönottotarkastus tehdään.

Tästähän voisi jälleen repiä pelihousunsa, mutta lainatakseni Fredrik Eklundia, joka on tehnyt nimensä tunnetuksi superjulkkisten kiinteistövälittäjänä New Yorkissa, hänen aikasemmasta urasta puhumattakaan ;). Bongasin hänen uuden kirjansa eräästä blogista, jossa oli siteerattu tämä lause:


Livet är 10 % det som händer och 90% hur man reagerar på det.

Elämässä 10 % koostuu siitä mitä tapahtuu, ja 90% siitä miten tapahtuneeseen reagoi.

Totta.

Joten, täällä pidetään pelihousut ehjänä, ja nautiskellaan pääsiäisestä, joko nykyisessä osoitteessa, tai muuttolaatikoita kantaen :).

Sitä paitsi, jos herää aamulla tällaisen pikku pupun vierestä, niin kaikki kiireet ja huolet unohtuu ❤.

2 kommenttia:

  1. Oli se sitten tällä tai ensi viikolla niin lähellä on!! :D Ihanaa!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin :D!! Terkkuja pölypalleroiden ja muuttolaatikoiden keskeltä :)!

      Poista

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!