21 huhtikuuta 2015

Miljoonaviisisataatuhatta

Lainalaatikot on vihdoin purettu ja palautettu, viimeinenkin perheenjäsen saatu terveeksi, sekä ensimmäinen ostotarjous talosta saatu ;).

Olin vetäistä sunnuntaina aamukahvit väärään kurkkuun, kun kesken kahvinjuonnin keittiön ikkunaan ilmestyi kiinalaisen naisen kasvot. Luulin, että näin väärin, mutta hetken päästä niitä oli kaksin kappalein terassilla. Ihan vain sunnuntaikävelyllä, ja kunnon talokierrosta tekemässä. Hyvä ettei nenänjäljet painautuneet ikkunoihin ;). He olivat ihan vain päiväkävelyllä, ja poikkesivat katsomaan taloamme, sekä kysymään samalla onko se myytävänä. Ikävä kyllä ei :). Aikamoinen kulttuuriero, näin kotimaisiin ihmisiin verrattuna. Itse olisin varmaan rimpauttanut ovikelloa ensin, ja kysynyt saako katsella ;). Onneksi lentotyö on koulinut hyvin, ja kummallisempiinkin kulttuurieroihin on tullut törmättyä.

Sinällänsä ihana huomata, että olemme saaneet tehtyä kivan kodin, jota tällä hetkellä ei edes haluta myydä...no, ehkä miljoonaviisisataatuhatta voisi kääntää pään, mutta muuten :). Hyvin olemme siis uudessa kodissa viihtyneet. Sauna ja vierashuone ovat täynnä kartonkeja, ja ikuiset paperipinot etsiskelevät vielä paikkaansa. Mutta heti kun saamme jotakin koloa siistimmän näköiseksi, niin laitan kuvia tulemaan .

Muuttolaatikoista löytää yhtä jos toista,
onneksi on vappu tulossa ;)!


Mahtavaa päivää murut!

4 kommenttia:

 1. Ihanaa, että teidän uusi koti on mieluinen. Näköjään muidenkin mielestä kiva talo teillä.
  Tuo kuva kyllä piristi perjantaita, kaikkea sitä muutossa löytyykin :D Hyvää viikonloppua teidän koko perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä jos piristi :)! Kaikkea jännittävää sitä sattuukin, onneksi en ollut viikset huulilla keittiössä, olisi kiinalaisillakin voinut mennä senssit sekaisin ;)! Kiitos & kivaa viikonloppua sinne myös!

   Poista
 2. Heheeh, huippu kuva! :D Onnea uuteen ja omaan kotiin! <3 Kuvia kovasti odotellessa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee, oli pakko kokeilla kun liimat vielä pitivät ;)! Kiitos <3! Laitan kuvia pian tulemaan :)! Ihanaa viikonloppua sinne!

   Poista

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!