06 huhtikuuta 2014

Söndagsmys

Sunnantai-aamut ovat suosikkejani! Ei kiirettä mihinkään, aikaa hörppiä pitkät aamukahvit, lukea lehtiä ja koko päivä edessä. Tänä sunnuntaina kävimme brunssilla parin ihanan ystävän kanssa, nam! Olin kyllä juonut jo aamukahvit ennakkoon kotona, sillä olen "aamupala-ihminen" ja ennenkaikkea "aamukahvi-ihminen"...grrr...jos en saa aamukahviani ajoissa!

Brunssipaikaksi valikoitui Cafè Talo, joka oli kieltämättä sopiva sekoitus street baaria ja hyvää ruokaa. Paikan muro- ja myslivalikoima oli ihanan runsas ja jälkkäripöydän mutakakku superhyvää! Että hello vaan hyvät päätökset yrittää pysyä terveellisellä linjalla, mutta pikku repsahdukset sallitaan :)


Päälle heitin Mangosta ostamani neulemekon, jonka väriin ihastuin. Otin mekon kokoa isompana ja ajattelin, että tämä toimii mainiona mammamekkona. Täytynee nostaa hattua mamma-vaatteille, sillä vaikka tämä mekko on mukava päällä, niin leikkaus on mallia "pötkö", joten mammavaatteissa on kyllä linjat paremmin kohdillaan. Päällä oleviin Noppiesin mammasukkahousuihin olen ihan rakastunut. Miten mukavaa saada koko masu sukkiksiin ja ne pysyy päällä, eikä rullaa alas!

Viikko 20., puolivälissä mennään siis, voi että aika menee nopeaan !

Ihanaa sunnuntai-iltapäivää kauniit!


Meillä jatketaan sunnuntainviettoa "ei-vakavan" Will Ferrell -mieskomedian parissa...minut on aivopesty niihin :)!

7 kommenttia:

  1. Hei, mäkin olen Ferrelin leffojen uhri! Ennen en voinut sietää koko ukkelia, nyt jo menettelee! ��

    Niin ja kauniilta näytät myös "pötkömekossa"! Mukavaa sunnuntaita! ❤️

    T. Johanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, hyvä että muitakin uhreja löytyy! Täällä oli ihan samat tunnelmat, mutta näköjään riittävä toistaminen toimii :)

      Kiitos, ihanaa viikon alkua sinne toiselle kauniille <3!

      Poista
  2. Moi Erika, kiva blogi mistä olisin saanut oivia apuja varsinkin ihon kanssa taisteluun :-) mulla rv 40+4 ja hyvin voin mutta johan sitä pientä nyyttiä olisi ihana päästä hoitamaan! Ps. mulla myös samanlainen mekko ollut kovassa käytössä raskauden aikana, tosin "markettiversiona" mutta ihastuin myös väriin :-D onnellista odotusta teille. T. Kaisa ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista & onnentoivotuksista :) Ja onnea sinne myös viimemetreille, toivottavasti saat pikkuisen pian syliin <3!! Kiva kuulla, että myös ihonhoitovinkeistä on ollut apua, niistä olisi kiva kirjoitella pian lisää, mutta vaatii hitusen enemmän aikaa paneutua :) Terkkuja sinne teille koko perheelle!

      Poista
  3. Onnea puolivälistä näin jälkikäteen! Me oltiin sillä babymoonilla Roomassa, siellä oli ihanan kesäistä jo. Sain ottaa käyttöön jo kesäksi ostamiani mammavaatteita, jee :) Paikalliset myös huomioivat tällaisen mammamahaisen tosi ystävällisesti, apua oltiin heti tarjoamassa. Me like!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    2. Oi, ihanat italialaiset osaa ;)!! Kesäinen Rooma kuulostaa hyvältä! Täällä kans haaveillaan pikku reissusta, mutta tuleva taloprojekti pitää meidät varmasti tiukasti kotimaan kamaralla :) Hih, tai ehkä me päädytään Tallinnan-risteilylle ;)! Kiitos onnentoivotuksista <3 Ja tosi kiva kuulla että pääsitte reissuun :)

      Poista

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!