04 elokuuta 2014

A little extra touch can make such a difference...

Tämä kesä on ollut kyllä hurjan lämpöinen ja kaunis, sekä tarjoillut monia ihania kesäiltoja. Vaikka olenkin lämpöisten kesäpäivien fani, niin ilmalämpöpumppu olisi ollut poikaa (note to self - tulee ehdottomasti meidän uuteen kotiin)! Lämpö ulkona ei haittaa minua ollenkaan, mutta sisällä saisi olla sopivan viileää. Täytyy tunnustaa, että olen ollut ihan kamala mamma ja salaa tuijotellut muiden mammojen nilkkoja. Omat jalkani ovat kokeneet niin "upean" muodonmuutoksen muutamina kuumimpina päivinä, että on ollut pakko tarkistaa onko muilla ollut samoja iloja ;) Huh, en näytä olevan ainoa pallonilkka liikenteessä!

Lämmöstä johtuen on meidän sisäpuuhastelut jääneet aika minimiin ja sen vuoksi minulla olisi vielä monta juttua ajatuksissani hoitaa ennen kuin pikku-ihana putkahtaa maailmaan. Ei mitään suurempaa, mutta kivoja pikku asioita.

Yksi asia kuitenkin vähemmän, sillä löysin aivan ihastuttavan vauvan harjan pienelle. Näin tämän aikaisemmin keväällä jo nettikaupoissa, mutta nyt bongasin samaisen saapuneen myös Bebesin liikkeeseen. Ihana! Ja harjasosa on juuri niin pehmeä kun kuuluukin.
Petit Stellou tuotemerkin takana seisoo nainen, joka on halunnut luoda jotain kaunista ja tyylikästä, kuitenkin simppelein koristein. Harja on juurikin sellainen, puhtaasti käyttötavara, johon on tuotu ripaus hauskuutta ja kauneutta. Pehmeä luonnonharjas on myös hellä pikkuisen iholle ja levittää ihon omaa rasvaa pitkin pieniä hiuksia, hoitaen ja suojaten niitä. Ihastuttava harja pakata vaikka tulevalle mammalle tai vastasyntyneelle pienelle lahjaksi.


Ja norsun kärsä kohti taivasta, osoittaa juuri oikeaan suuntaan ja tuo onnea!

Tänään taidan ristiä myös omat pallonilkkani sohvan selkänojalle, norsun kärsän osoittamaan suuntaan, ja lukea hetken hyvää kirjaa 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!