08 elokuuta 2014

Kahvikuppiholderi

Siinä se nyt on, mamman oma kahvikuppiholderi! Onneksi meillä ei ole kotona piilokameraa, sillä olisitte saaneet taas hyvät naurut katsellessa minun aamukahvin juontia testaillen uutta kahvikupin pidikettä :)


Täydellinen lisävaruste!Kaikissa termosmukeissa taitaakin olla tukeva korkki, mutta täytyy muistaa painaa take away -kahvin kansi kunnolla kiinni, ettei vaaratilanteita kärrytellessä pääse syntymään.

Nappasin samalla pari kuvaa lemppariaamutakista, joka on ollut näin kesäaamuina täydellinen kotiasuste. Tilasin takin tässä jokunen aika sitten Somasta. Takki on niin miellyttävää materiaalia, ettei sitä teksi mieli ottaa ollenkaan pois päältä. Hmm, ehkä nämä minun hitaat aamut johtuvatkin siitä ;) 

Etsiskelin pitkään passelia aamutakkia, mutta en jaksa pitää päällä paksua froteetakkia. Monet kotimaasta löytyvät aamutakit ovat aika paksuja ja sen vuoksi vähän kömpelöitä päällä. Ehkä meidän saunakulttuuri määrittää aamutakitkin usein froteisiksi tai sitten talvet paksuiksi..mene ja tiedä. Tämä ihana yksilö on kuitenkin kaukana siitä!


Takki on ihan perusmallia, mutta 38. viikkoinen masukin mahtuu kivasti sisään.

Materiaali on juuri oikean paksuista trikoota, jotta se laskeutuu kauniisti. Tuumailin myös tilausta tehdessäni, että tämähän on myös mainio imetysvaate kotiaamuihin beben kanssa 

Lisää näitä löytyy osoitteesta soma.com. En onnistunut löytämään enään tätä kyseistä yksilöä heidän valikoimastaan, mutta tästä pääset saman mallin valkoisempaan versioon.

Tässä vielä takki takaapäin, ihana!


Rentouttavaa viikonloppua  

2 kommenttia:

  1. täydellisiä molemmat, sekä holderi että aamutakki.

    VastaaPoista

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!