12 elokuuta 2014

Happy feet!

Kiitos ihanat - muutamalla hyvällä vinkillä jalat jälleen kiittävät! Levottomiin jalkoihin auttoi kuin auttoikin kylmä jalkakylpy illalla ja siihen sokerina kakun päälle, lentäjän vinkki, kylmägeeli  

Toistin käsittelyn vielä aamulla ja nyt jaksaa taas kävellä!
Odotuksen aikana olen syönyt myös lisänä magnesiumia, joka on pitänyt muutoin jaloista huolta ja olen säästynyt ikäviltä krampeilta ja suonenvedoilta. Magnesiumia on toki mukana raskaus- ja imetysajan Multivitassa, mutta vain 48% vuorokautisen saannin vertailuarvosta, eli ainakin paljon liikkuvalla pieni magnesiumlisä tulee tarpeeseen. Magnesium on vaikea pakata koostumuksensa vuoksi pieneen pilleriin, joten useinkaan sitä ei saada mahdutettua monivitamiinivalmisteisiin tarpeellista määrää. Tästä johtuen minulla on kulkenut odotuksen ajan mukana myös erillinen magnesiumlisä, jota olen tosiaan ottanut tarpeen tullen.

Sain muuten eilen myös Mom to be -lahjaksi "synnytysripset", kultainen kollega kauneudenhoitoalalta teki kauniit ripset. Luonnolliset, mutta hitusen volyymia silmiin. Helpottaa ja piristää varmasti tulevia mamma-aamuja!


Blink, blink - nyt kelpaa taas räpsytellä!

Kiitos!

2 kommenttia:

 1. Oi ihana Erika, nauti viime hetkistä masun kanssa! Itse olin varma, että yli lasketun mennään ja suunnittelin puuhasteluja vielä pitkälle, mutta sen sijaan sunnuntaina 39+5 viikoilla syntyi ihana poikamme! Kaihoisasti lueskelen täällä siis viime hetken odotuksistasi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, suuresti onnea Pienestä Prinssistä koko perheelle <3!! Jännittävää kun ei yhtään tiedä koska ne päättää saapua maailmaan <3 Toivottavasti kaikki meni hyvin ja olette turvallisesti kotiutuneet :)

   Täällä tosiaan viimoinen viikko pyörähtää huomenna käyntiin :) Saa nähdä koska meidän pikkuinen on valmis tulemaan :)

   Ihana kun blogista on ollut iloa! Haleja sinne!

   Poista

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!