17 elokuuta 2014

Triple fun weekend

Meidän pikku-palleroa ei näyttänyt kiinnostavan puhtaaseen kotiin saapuminen, eli täällä pulleroidaan edelleen yhtenä kappaleena :) Kaikki muut tämän talonyhtiön vauvat ovat tuntuneet tulevan viikon etuajassa, mutta eipäs vaan tämä bebe. Onneksi viikonloppu naapuruston kanssa on ollut niin mukava, että en ole ennättänyt edes miettimään koko asiaa, luukuunottamatta lauantain sumo-kyykkyjä - jotka ei muuten myöskään tehoa ;)

Meillä oli perjantaina talonyhtiön perinteiset rapujuhlat. Niin helppoa ja mukavaa kun voi omalla pihalla juhlia hyvässä seurassa, juuri niin myöhään kuin jaksaa ja kotiinkin on vain muutaman metrin matka. Meillä on käynyt niin onnekkaasti, että lähes kaikki talonyhtiömme asukkaat ovat kutakuinkin samanikäisiä, samassa elämäntilanteessa ja samaan aikaan muuttaneita, joten meille on hitsautunut tosi hyvät välit keskenämme ja yhteishenki on mahtava. Siltä osin tuleekin suru puseroon, kun tästä ensi keväänä suuntaamme uuteen kotiin, toivotaan että sielläkin käy näin hyvä tuuri naapureiden suhteen!


Onni on mahtavat naapurit!
Ja sateenpitävä juhlateltta!

Teltta oli kerrassaan mainio ostos herra puheenjohtajalta ja pelasti meidät sadekuurolta (lue päälle osuneelta rankkasateelta). Usein häissä ja muissa juhlissa sade on vain tiivistänyt tunnelmaa, joten ainakaan tätä juhlijaa se ei haitannut. 

Lauantai-iltana pidimme teltassa vielä yhteisen leffaillan. Leffan piti olla romanttinen komedia, mutta sitä romantiikkaa sai hetken odotella, kaikki Don Jonin nähneet tietävät sen ;) Joka tapauksessa kun seura ja tunnelma on kohdillaan, niin mikä tahansa elokuva muuttuu hyväksi!

Oma terassituoli ja herkut mukaan - voilá!

Mamma walk-in -teatterissa :)!

Seuraavat yhteiset kemut taitavatkin olla talonyhtiön perinteiset Halloween-partyt, niitä odotellessa siis! Pahoittelut muuten kuvien laadusta, kännykkäräpsyt illalla eivät ole ihan parhaita, mutta toivottavasti hyvä mieli kuitenkin välittyy.

Tänään kävin vielä hamsteroimassa muutamat tuotteet kuudennen kerroksen vauvataivaasta Stockmannilta, jossa oli -20 % alennukset lasten vaatteista ja ilokseni myös tarvikkeista. Ostin Xploryihin aurinkovarjon ja neppareilla kiinnitettävän viltin. Hirmu kätevät lisävarusteet. Aurinkovarjokin tuli testattua ravintolapäivän tiimoilta. 

Ja jälleen olimme samalla viltillä naapureiden kanssa!


Pps. olen vakaasti päättänyt pakata sairaalakassini heti huomenna...


2 kommenttia:

 1. Istuttiin melkein teidän vieressä Espan puistossa, jos siellä olitte :) En ollut ihan varma, että olitko se sinä ja tuli hoppu, niin moikkaaminen jäi! Ihanaa loppuajan odotusta! -Kaisa E.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, siellä juurikin oltiin :)! Ens kerralla tuu ihmeessä moikkaan, minä oon aina niin sokea liikenteessä, että pitää melkein törmätä ennenkuin tunnistan ;)!

   Kiitos, täällä yritetään nauttia :)! Ja ihania viimoisia kesäpäiviä sinne!

   Poista

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!