03 elokuuta 2014

Skiffer

Täällä on nautittu lämpöisistä kesäilloista. Iltaisin lämpötilat ovat oleet juuri sopivia käveleskellä pallomasun kanssa ja nauttia auringon säteistä. Päädyttiin eilen miehen kanssa iltapalalle Kaivopuiston edustalle, Liuskaluodon Skifferiin. Pieni merimatka tekee aina ihmeitä ja tuntuu, että olisi kauempanakin keskustasta. Maisemat Liuskaluodolla ovat kauniit ja tunnelma Skifferissä kohdillaan, joskin aika täyttä lauantai-illasta, ylläri ;) Täytyy sanoa, että tosi ihanasti ihmiset kyllä suhtautuvat pallomasuun, antavat tilaa ja vinkkaavat pöydästä johon mahtuu istumaan, sekä kyselevät koska pienokaisen on määrä saapua maailmaan   Tosi ihana jutustella ihmisten kanssa ja näin uutena mammana on hauska kuulla muiden kokemuksia ja vauvamuistoja.

Syötiin iltapalaksi Skifferin paljon kehuja keränneet liuskat. Palvelu oli kiireisestä illasta huolimatta hyvää, tunnelma, sää ja maisemat kohdilaan, mutta pizzat oli vain ok´t, kivat syödä ulkona ja hauskan muotoiset, mutta ei päässeet minun eikä miehen top kolmoseen. Joskin pizzapohja on maineensa veroinen, aidosti kiviarinauunissa paistetun rapea ja aidosti paistetun makuinen.


Jatkettiin iltaa vielä kotosalla naapureiden kanssa mölkkyä pelaillen, voitot meni fifty-fifty, eli yksi erä meille ja toinen naapuriin -naapurisopu siis säilyy :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!