07 elokuuta 2014

Hyvät munkit

Kotiuduttiin eilen Tampereelta takaisin omaan "kiviuuniimme". Ilmastoitu hotellihuone teki jälleen terää ja hotelli Ilveksen sijainti oli mitä mainioin, sillä viereiseen ostoskeskukseen pääsi suoraan sisäkautta - ah, sitä ilmastointia! Miehen istuessa palaverissa ennätin rauhassa nauttia minimanikyyrista ja -pedikyyrista, sekä kierrellä kaupungilla.

Olen pitänyt Tamperetta enemmän teollisena ja vähän tylsänä kaupunkina, kuin viihtyisänä ja vierailemisen arvoisena paikkana. Nyt pari kertaa siellä käyneenä huomaan, että Tampereella on osattu hyödyntää hyvin vesistöjen varsia, kaupungista löytyy kauniita viheralueita ja puistoja, kivoja kahviloita ja Helsinkiin verrattuna Tampereella vallitsee astetta rennompi tunnelma. Hyvä Tampere, näin ne mielikuvat voi muuttua!

Ehkä pitäisi antaa enemmän mahdollisuuksia myös kotimaanmatkailulle. Pikku-beben kanssa asia varmaan korjaantunee luonnostaan :)

Pyynikin munkit oli maineesa veroiset, juuri paistetun lämpöiset ja suussasulavat! 

Ei ehkä maailman kevyin iltapalasnack, mutta herkullinen!

Munkki päivässä pitää elämän reilassa!

Iltanäkymä hotellihuoneen ikkunasta.

6 kommenttia:

 1. Tulee ihan Tampere-ikävä noita kuvia katsellessa, teillä kuulostaa olleen kiva reissu :) Aurinkoista viikonloppua! - A

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos kommentistasi :)! Oli kyllä mukavaa ja masuakin tuli hellittyä hyvillä munkeilla ja ruuilla. Tosi mukava kesäkaupunki :) Aurinkoista viikonloppua sinne myös!

   Poista
 2. Hei, pikku-beben ja isukin kanssa sitten kotimaanmatkailua maman synnyinseudulle ;) Terkuin Karoliina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä tullaan varmasti harrastamaan :)!! Pitäkäähän pannu kuumana ;)! Halit ja terkut sinne!!

   Poista
 3. Pidetään ;) Ihanaa loppuajan odotusta, tsemppiä synnytykseen ja ihania hetkiä vauvan kanssa ♡ sekä pitkiä hermoja tulevaan ;D (kaksi ihanaa uhma-ikäistä yrittävät täälä pomottaa :D) Haleja ja terkkuja sinnekin ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä ja terkuista <3 Tämä odotuskin on mennyt niin nopsaan, että täytyy yrittää muistaa nauttia vauva-ajasta :)! Jaksuja sinne myös kahden uhma-ikäisen kanssa ;)!!

   Poista

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!