05 elokuuta 2014

Mamma koeajolla

Ah, meillä on ihanat kärryt! Niin kevyet ja helpot liikutella, sekä mahtuvat täydellisesti rullaamaan meidän pienessä eteisessäkin. Niin kivat kärrytellä! Kärryjen työntöaisan saa nostettua juuri oikealle tasolle ja kulmaa taivutettua ranteille ergonomisesti mukavaksi. Kärryt on niin iiihanat! Pyörät rullaavat hyvin sekä nurmikolla, terassilautojen päällä, että tietysti asfaltilla, ainakin näin kesäkeleillä ;) Toki kuuminta hottia olevat "Madeleine-vaunut" olisivat olleet myös ihanat, mutta Xploryt täytti meidän tarpeet. Ratasosan runko menee helposti kasaan pieneen tilaan ja on kevyt heittää auton takaboxiin ostoksille lähtiessä. Turvakaukalon kanssa näistä tulee täydellinen ostoskeskusyksikkö 

Pidin eilen illalla miehelle pienen koeajelu/esittelykierroksen pihalla :) ...sen jälkeen kun olin ensin huomaamattani imuroinut parin hänen sukkia olohuoneen matolta imuriin. Jestas, minun pääkoppaan ei taida mahtua enään muuta kuin pikku-bebe. Mitäköhän näistä kahdesta viimeisestä viikosta vielä tulee ;) Onneksi miehellä on hyvät hermot ja hän oli lähinnä iloinen tukoksen syyksi löytyneestä sukkaparista, ainakaan en ollut onnistunut hajottamaan koko vekotinta, vaikka se iloisesti ujelsikin :)

Mutta siis, tervetuloa mukaan koeajelulle!



Hyvin kulkee!

Tässä esittelen miehelle kuinka vaunukoppaan saa kätevästi ilmastoinnin ja miten tuuletusaukosta voi kurkistaa vieläkö pienokainen on unilla.





Enää ei tarvitakkaan muuta kuin lattekuppi-holderi ja jokin iloinen vaunulelu roikkumaan vaunukopan kuomusta!


Mairea mamma jälleen!


Iloista tiistaita sinne ruudun toiselle puolelle!

Me hurautetaan jälleen Tampereelle. Mies töiden pariin ja minä kirjapinon kanssa ilmastoinnin ääreen. Pyynikin munkkirinkilät kiiltää myös silmissä!

5 kommenttia:

  1. Aika coolit vaunut! :) täällä ei pärjäis talvisin tuommosilla, kun välillä on jalkakäytävä niin lumessa että saa hiki hatussa työntää vaunuja :D ja sulla on aina niin hienot vaatteetki päällä! Mulla piti olla äitin xl kokonen toppatakki viimisillään ja vain parit housut meni jalkaan.. :D nä oot aina niin tyylikkäänä! Ja tuo masu... :) ♡ Paljon pienempi muuten minkä käsityksen oon saanut. Minäpä näen ihan näinä päivinä pikku vauvan, kun kummipojan olis määrä syntyä ihan näillä näppäimillä :) -noora

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy tunnustaa, että täällä on ollut ratashamsteri hommissa ja meillä on varastossa toiset rattaat pahimpien kelien varalle ;) Vaikea ennustaa näitä Suomen talvia vaunuvalinnoissa :)

      Ai jestas, itsestä tuntuu että olen oikea pieni pulla liikenteessä, ehkä nuo korot hämää kuvassa :D! Kiitos vain kehuista :)

      Siellä on siis myös jännittävät hetket käsillä, tsemppiä tulevalle kummitädille :)!

      Poista
  2. Ihanat vaunut! Mä tarvitsisin myös ehdottomasti lattekuppi-holderin meidän Brioihin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, olen kans ihastunut näihin!

      Ehdottomasti sinnekin, kuppiholderi pitäisi olla jo vaunuissa vakiovarusteena ;)!

      Ihanaa päivää :)!

      Poista
  3. Minkälaiset ja väriset vaunut Maddella on :)
    Ihanat shortsit sulla :)

    VastaaPoista

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!