15 elokuuta 2014

Siivoa synnytys käyntiin

Tulin juuri kotiin neuvolasta, mies ei päässyt tällä kertaa mukaan, mutta hyvin matka taittui pyöräillenkin. Bebe nukkui kerrankin tyytyväisenä koko neuvolakäynnin. Viime yönä olikin ihan toisenlainen meno päällä. Voi pientä yökukkujaa. Masuasukki oli muuttanut hitusen alaspäin, eli jokohan siellä aletaan olla kohta valmiita syntymään...

Sain aamulla viestin perhevalmennuksessa tapaamaltani äidiltä. Heillä oli sama laskettu aika kuin meillä (21.8.), mutta heidän pienokainen oli putkahtanut jo 13. päivä maailmaan  Kysyin hyviä vinkkejä synnytyksen käynnistämiseksi ja kuulemma heillä pikku-neiti oli halunnut saapua puhtaaseen kotiin. Arvaatte varmaan mitä minulla on seuraavaksi ohjelmassa - kyllä vain - Hello imuri ja moppi!

Sen jälkeen voinkin palkita itseni päiväkahvilla ja postiluukusta kolahtaneella vauva-lehdellä. Saatiin myös vielä hääkutsu tälle syksylle, toivotaan että tuleva trio pääsee osallistumaan!


2 kommenttia:

 1. No nehän se kolme s käynnistää muka synnytyksen, mutta meillä kyllä autto portaiden kävely ylös alas.. :) sillon raskausaikana minäki saatoin yöllä 4 herätä ihan virkeänä ja siivota muutaman tunnin ja laittaa uudestaan nukkumaan. Hullua mitä tuo raskaus tekeeki naiselle!:D niin ja olen kuullu useammaltaki ihmiseltä semmosesta vadelmateestä, että kun sitä juo niin synnytys käynnistyy. Niin hullulta kun se kuulostaakin. Sitä saa luontaistuotekaupoista ainakin. Niin ja alahan pakata se sairaalakassi itselle ainaki! Ikinä tiiä jos se vaavi meinaaki tulla syöksyllä! :) -noora

  VastaaPoista
 2. Laajensin niitä s'siä jo viiteen ;)! Tämä pallero vaan tuntuu innostuvan kaikista kokeiluista ja potkii tyytyväisenä..?.. :) Ainakin tuli siivottua seiniä ja roskakorin aluset, jotka tuntui jotenkin tärkeiltä putsata :)

  Ihana kuulla, että näitä mamma-"hulluuksia" on ollut sielläkin ;)!

  Vadelmateestä en ole kuullutkaan, pitäisköhän sekin kortti käyttää ;)

  Ja huomenna lupaan huolehtia kassit kuntoon myös :)!

  Lupsakkaa sunnutai-iltaa sinne!

  VastaaPoista

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!