05 kesäkuuta 2014

Berliinin mamma

Follow my blog with Bloglovin

Tässä vielä muutamia reissukuvia Saksasta. Berliinissä oli hirmuisen kylmä näin Suomen helteiden jälkeen, vähän päälle kymmenen astetta. En ollut edes ottanut takkia mukaan reissulle kun mielestäni suuntasimme "etelään", onneksi untuvaliivi oli kuitenkin kassissa mukana ja kerrospuketumisella pärjäsi hyvin :)

Kaksi pallomasua - mutta mammalla on täyspotti masussa!

Mamman peffakin näyttää saaneen muuten osansa odotuskiloista, noh, kuulunee asiaan ;) Peffasta viis, sillä viileä nenänpää oli hyvä syy kahvitella kivoissa kahviloissa!


Saksassa tosiaan vietettiin isänpäivää viime torstaina, hauska sattuma sinällänsä niin tuleva isukkikin pääsi nauttimaan isänpäivätunnelmasta ennakkoon. Viileän sään johdosta keksimme kivaa puuhaa päivälle ja kävimme Madame Tussaudsin vahakabinetissa. En ole aikaisemmin niissä vieraillut, joten oli hurjan hauska päästä näkemään julkkiksia ihan läheltä ja todellisessa koossa :)!


Arvokkaassa seurassa, näyttelijä, Kalifornian 33. kuvernööri ja Yhdysvaltain 40. presidentti Ronald Reagan, Amerikassa kaikki on todellakin mahdollista! Reaganilla oli myös hieno opitimistinen asenne elämään, jota arvostan ihmisissä suuresti.

Voi ei, ja Madonnan vierellä tunsin itseni norsuksi! Miten siro nainen!

Ja arvaatte varmaan myös kenen kanssa oli pakko päästä samaan illallispöytään istumaan ;) Aina niin karismaattinen ja charmikas Mr George Clooney! Ei toki voita oman miehen seuraa  

Meidän hotelli sijaitsi aivan Berliinin yhden must-nähtävyyden, tv-tornin vierellä. Hotellilta pääsi myös kattoterassille ihastelemaan maisemia. Ei ihan tarettu kattoterassilla istuskelemaan, joten suunnattiin vielä iltadrinksuille hotellin aulabaariin. Lämpimämmällä säällä kyllä varmasti kiva nautiskelupaikka. Täytyy sanoa, että oli kyllä kiva päästä käymään Berliinissäkin, jonne en ehkä muuten olisi osannut lomalla suunnata. Vilautan pian erikseen mitä kivoja ostoksia mamma sai mukaansa Berliinistä!





Nyt vielä hetkeksi koulutehtävien ääreen,
ihanaa iltaa sinne ruudun toiselle puolelle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!