09 kesäkuuta 2014

Viikonlopun fiilistelyjä :)

Viikonloppu meni aikalailla koulun seinien sisäpuolella, mutta onneksi ennätettiin lauantai-iltana pikaisesti myös jäätelöpalloille. Kevensi hitusen viikonlopun urakkaa :)

Ihana Haukilahden ranta vei ajatukset onnistuneesti pois koulutehtävistä.


Tässä pallomasu mallia viikko 29. Aikamoinen pallo :) Ei ihme että joutuu keksimään uusia mielenkiintoisia asentoja varpaankynsiä lakkaillessa ;) Viimeksi viritin suojapaperin sohvalle ja sain siinä kynsiin väriä, myös rakas mieheni on jo kerran pässyt kokeilemaan lakkausta - kiitos kulta, piristää suuresti mieltä kun on kynnet kunnossa!


Isukki mallia viikko 29. ;)

Alla saksan tuliaisia, voi kuulkaa, en olisi kuuna päivänä uskonut näistä kengistä pitäväni, mutta lauantain seitsemän tunnin seisomisen jälkeen en olisi muita kenkiä voinut kuvitella illalla jalkaani laittavan! Valitsin väriksi kiiltävän mustan, joka oli nuorekkaampi kuin perinteinen mattamusta.

Muistakaa mamma-rakkaat pitää huoli jaloistanne ja suokaa itsellenne jalkahoitoja ja hemmotteluja -muuten loistava babyshower-lahjaidea myös odottaville :)! Vartalon painopisteet muuttuvat usein odotuksen myötä, ja jalat ovat kovilla. Usealle saattaa tällöin tulla hankaumia, kovettumia ja kipeitä kohtia jalkoihin. Ja vaikkei olisikaan, niin mielestäni jokainen mamma on ansainnut hetken hemmottelua jo nyt ennenkuin pikkuinen syntyy, sillä ensimmäiset viikot hurahtaa varmasti niin nopeaan, että silloin prioriteetit voivat olla jo toisaalla. Ajoissa hoitoon siis, sekä mieli, että jalat kiittää :)!

Mövenpickin kesän uusi pallomaku suklaa-kookos on myös ehdottomasti testaamisen arvoinen! Heh, kuten kuvasta näkyy, oli pakko lipaista ennen kuvaa, niin hyvää se oli!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!