30 kesäkuuta 2014

Maanantai-masu


Maanantain masukuva. Päällä jälleen ihanat Séraphinen Tammy-legginsit! En vain pysty olemaan hehkuhtamatta näitä - legginsit ovat niin pehmeät ja miellyttävät päällä, että pomppasivat mammavaatelistan kärkeen! Masu alkaa olla jo sen kokoinen, että kaikki liian kireät vyötärönauhat kiristävät, joten näissä on masulla hyvä olla.

Täällä on enään kaksi viikkoa jäljellä mammaloman alkuun, ihanaa. Päärynän mallinen masu ei ole paras kaveri päätetyöskentelyyn. Ihan hassua miten nopeasti tämä muodonmuutos on tapahtunutkin. Muutama viikko sitten neuvolassa kuultiin että pikkuinen oli jo kääntynyt pää alaspäin, viikolla 30., ehkä tämä pallomasusta-päärynäksi muutos johtuu siitä..?

Hyvin pieni on tainnut samassa asennossa viihtyä, sillä potkut tulee samalle alueelle ja samoin pikku kädet liikkuu omassa paikassaan. Jännittävää, luulin että bebet kääntyisivät vasta myöhemmin. Välillä minulla on myös tunne, että meidän pieni saattaisi tulla maailmaan jo aikaisemminkin kuin laskettuna päivänä...saa nähdä pitävätkö tuntemukset paikkaansa ;)

Piristin harmaata maanantai-säätä lounaan lomassa nautitulla cappuccinolla, suklaa kruunasi jälleen kahvinautinnon! Mums! Herkullista viikoalkua sinnekin!

6 kommenttia:

  1. Mulle sanottiin neuvolassa jo 32viikolla, että muksu saattaa tulla ulos millon vaan kun pää on jo niin alhaalla kiinni. Mutta pysy se siellä yliaikaanki vaikka olin vuoren varma että tulee aikasemmin. Hyvä että on kääntynyt teidän pikkuinen, sillä serkulla on torstaina ilkeä homma ku yrittävät väkisin kääntää lasta.. hän on viikolla 37.. ja tästä hänen lapsesta on muutenkin tulossa melko jätti :D -noora

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, toivottavasti kääntö onnistui serkullasi. Meillä on maanantaina neuvola, hauska päästä kuulemaan että onko pieni pysynyt asennossaan :) Ainakin potkut tulee samaan paikkaan <3 Saa nähdä miten meillä käy siis, hirmu jännittävää tämä odottaminen ;)

      Ihanaa viikonloppua sinne teidän perheelle!

      Poista
  2. Kylläpä ne onneksi aika hyvin pysyy siellä raivotarjonnassa :) serkullaki onnistunu vaavelin kääntö hyvin vaikka kipeää oli kuulemma tehny..
    Meillä oli ukon kanssa vappaa viikobloppu, kun neiti oli mummilassa ;) ollaan katottu futista oikeen antaamuksella ja OLTU vaan. Sitä olemista oppii arvostamaan kun on ikiliikkuja muksu :D kotona Alessa on ollut ku yks piru.. ei syö, kiukkuaa ja nukkumaanmeno ja yö on yhtä hel*ettiä.. Noh, eilen anopin kans juttelin, niin likka ollu ku enkeli, syöny ku hevonen ja nukkunu täyet 12h yöt.. :D -noora

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vieraskorea pikkuneiti siis :) Mutta ihanaa, että tukiverkkoa löytyy ja saatte myös koti-iltoja miehen kanssa kahdestaan :)Täällä on myös nautittu yhteisestä vapaa-ajasta, jännittävää nähdä miten illat tulevat muuttumaan.

      Meidän pikku puuhastelija taisi yrittää käännöstä viikonloppuna, näin ainakin luulen, sillä sen verran touhukkaasti pieni masussa puuhasi. Onneksi sain hänet "kiinni" touhuista ja nousin seisomaan, niin pikkuinen tyytyi asentoonsa :) En tiedä olisiko mahtunut enään kääntymään, mutta parempi näin :)

      Poista
  3. Meillä on kyllä maailman paras "tuuri" kun jukan äiti on tosi innokas alessan hoitaja :) se tekee välissä hyvää saaha yhteistä aikaa. Ja omaa aikaa. On se kyllä mukavaa kun on semmonen pikku tuhisija ja äiti ja isi saa tapella kumpi saa piettää sylissä :P
    se on kyllä hurjan näköstä ku loppuaikana vaaveli alkaa jumppaamaan! Tuntuu että maha repeää :D
    tuossa sun uuessa kirjotuksessa oli että vauva tykkää auringosta. Meillä oli kans sama homma! Olin teneriffalla kuudennella kuulla ja aina kun oli auringossa tai ui, niin jo alko mahassa tuntumaan! Mulla pelotti vaan kauheasti maksaläiskät, että niitä tulee auringossa.. -noora

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aikamoisia liikkeitä nämä pikkuiset tosiaan aikaan saa :) Mutta ihana, että liikkuu, niin ei tarvitse olla huolissaan siitä onko masussa kaikki hyvin :)

      Maksaläikkiä täälläkin on yritetty pitää poissa suojakertoimilla, täytyy toivoa ettei niitä turhaan tulisi. Kasvot on kyllä unohtuneet voidella pari kertaa...aijai...

      Hih, voin kuvitella ettei täälläkään tule pikkuisella pulaa syleistä, päinvastoin <3

      Poista

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!