16 kesäkuuta 2014

Maanantai - mainio masupäivä

Toivottavasti siellä on startannut viikko hyvin. Maanantai-aamuissa on oma pieni ilonsa, "maanantaista" huolimatta, sillä koko viikko on edessä ja maanantai on mainio päivä tehdä uusia lupauksia ja suunnitelmia viikolle!

Tällä viikolla minä aion vihdoinkin purkaa kärryt ja pikkuisen pinnasängyn laatikoista, lukea mamma-lehtiä, jotka ovat vielä lukematta, siivota kaaottisen olohuoneen kaapin, tavata ystäviä, sekä yrittää hoitaa töissä kaikki ei niin kivat pikku rästihommat juhannuksen alta pois :) Hyviä suunnitelmia siis!

Alla mammamasu kuva eilisillalta, viikko 30, ja pikkuinen vain kasvaa  

Meille onkin miehen kanssa muotoutunut oma pikku iltatraditio tunnustella pikkuisen potkijan liikkeitä, potkuista jo selvästi tunnistaa mitkä ovat kantapäät ja mitkä pikku kädet. Välillä masu heiluu siihen malliin, että sopivaa asentoa haetaan koko masun tilavuudelta. Voi toista. Luulen jopa tunnistaneeni pikkuisen pepun, sillä jokin pehmeä pieni pallo viisti vatsan reunoja eilenillalla :)


Päällä on muuten ihana löytö H&M´lta. Äitiys-/imetystoppi ja shortsit, jotka ovat ihanan pehmoiset päällä ja joustavat! Ei purista masua ja sisään ommeltu liiviosa tukee rintaa. Varmasti myös mukava asu päällä pikkuisen synnyttyä ja topin imetysklipsit helpottavat öisiä ruokailuhetkiä. Kannattaa käydä kurkkaamassa, mikäli kaipaat rentoa kotiasua ja yöpukua.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!