19 kesäkuuta 2014

Clothes I l♥ve

Aleharakka ilmoittautuu! Oli pakko käydä tiistaina työpäivän jälkeen pikapyrähdyksellä Sisleylla. Olen hurahtanut italialaisiin vaatteisiin...kiitos varmaan vanhan työpaikkani Kampin Motivissa ja sieltä saamieni vaikutteiden, mukaan lukien italiarakkaan myyjäkollegan :)

Mutta kieltämättä, kyllä italialaiset osaa! Ainakin vaatteiden, kenkien, korujen, laukkujen, viinin ja ruuan teon jalon taidon. Itseasiassa myös ihanan "nonchalant" -elämänasenteen (not to be concerned), sanan positiivisessa merkityksessä.




Mainioita peruspaitoja superedukkaasti, joiden leikkaukset sopii myös loistavasti mammamasulle. Ensimmäisen kuvan valkoinen paita jäi vielä kauppaan, mutta toppi ja vaaleanpunainen pusero lähti mukaan. Molemmista oli hyvä alennus, joten hintaakaan ei paljoa jäänyt.

Italialaiseen tyyliin molemmassa vaatteessa on "sitä jotakin"; topissa pitsi ja puserossa helmikoristeet, juuri sopivasti särmää arkeen, mutta passelit myös piipahtaa jossain hieman fiinimmin. Aikaisemmassa työssäni matkustin paljon, ja matkalaukustani löytyi aina joko Motivin tai Sisleyn vaatteita. Maasta riippumatta vaatteet olivat aina sopivat, muotoutuvat asusteilla moneen ja keräsivät paljon kehuja ja kysymyksiä mistä olen ne hankkinut. Aina mukavaa saada kehuja ;) Mutta ennen kaikkea, miten helppoa ja huoletonta pakkaamista kohteesta riippumatta.

Päällä olevat H&M-mammafarkut ovat olleet myös odotusajan yksi parhaista hankinnoista. Mukavat päällä ja toimii yläosan kuin yläosan kanssa. Farkut olivat myös edukkaat hankkia odotusajan pituutta ajatellen.

Meillä on tänään jälleen ultra ja pikku-ihana täyttää 31 viikkoa. Täytyy toivoa että hemoglobiini olisi kohdillaan, vaikka rautaa on pumpattu, niin minulla on ollut haasteita saada rautatabletit pysymään masussa ja sen tiimoilta rauta-arvot ovat laahanneet vähän turhan matalalla. Näin jälkiviisaana ajateltuna olisi varmaan kannattanut hankkia nestemäinen rautalisä. Söin salaa jopa maksamakkaraa, mutta tunnustin sen kyllä neuvolan tädilleni. Saihan sitä onneksi syödä pari viipaletta päivässä :) Toivottavasti arvot olisi nyt kohdillaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!