10 kesäkuuta 2014

Meidän uusi "perheenjäsen"

Lupasin vilauttaa teille meidän uutta autoa. Tosiaan vauvaystävällisempää versiota lähdimme kotiin hakemaan, mutta varsin hyvin varusteltu autohan se muutenkin oli - terveisiä isoveljelle ja isukille pohjoiseen :)


Auto on 500-sarjan BMW kolmen litran moottorilla. Autosta löytyy kuulemma mukavasti vääntöä...?... No ei sillä ainakaan jalkoihin jäänyt Saksan moottoriteillä :)

Kattoluukku oli kiva lisävaruste kesäksi. Olemme nautiskelleet aamuauringosta työmatkoilla. Länsiväylän varrella on muutenkin kivat maisemat ja meri kimmeltää vierellä, melkein voisi kuvitella olevansa Miamissa, ainakin hyvällä mielikuvituksella ;)


Sähköiset istuinsäädöt muistipaikoilla on mukavaa luksusta, ja penkin saa "ajettua" hyvään asentoon ja asentoa vaihdeltua helposti. Erittäin kiva juttu pidemmillä matkoilla! Penkin sai jopa melkein keinutuoliasentoon, joka oli mammalla testissä - arvosana 10+! 

Peräkontti aukeaa ja sulkeutuu myös sähköisesti, joten se helpottaa vauvaperheen arkea :) Näppärä lisä oli myös ovenkahvoihin syttyvät led-valot kun auton ovet aukaisee pimeällä, ihan makean näköiset kieltämättä.


Ratista löytyy kaikki tarvittava, kuten vakionopeudensäädin, stereoiden ohjaimet , handsfree ja puheohjaus...siis autolle voi jutella...?!?! Navigointia voi seurata helposti myös tuulilasiin heijastetulla head-up displaylla, joka näyttää samalla aina voimassa olevan nopeusrajoituksen jonka auto itse kamerallaan tunnistaa. Alla olevan kuvan näytöltä näkyy myös dvd:t :)


Ja tässä on ne Isofix-kiinnikkeet turvakaukalolle, jotain mitä minäkin tunnistan ;) Takapenkillä on myös penkinlämmittimet, mukava lisä talveksi jos istun itsekin takana pikkuisen seurana välillä.

Tähän saadaan pikkuiselle turvallinen paikka matkustaa, täytyy näyttää meidän turvakaukalohankintaa piakkoin! Somistin sitä jo saksasta löytyneellä pehmoapinalla.

2 kommenttia:

  1. Huh mikä auto! Kelpais kyllä ajella, varsinki kun on bemari ;) taitaa vaan syyä naapureittenki bensat.. :D kannattaa muuten ostaa sellanen lelujuttu jossa on peili, tuohon penkin selkänojaan missä vauvalla tulee olemaan turvakaukalo. Siitä näkkee mitä vaavi tekee ku vilkasee vaan taustapeiliä! Ei tarvi arvuutella että onko se puklannu ittensä kokonaan vai mitä :D tosi kätevä! En tiiä tajusikko mutta.. kannattaa ostaa :D -noora

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei jälleen ihana, ja kiitos kommentista, sekä vinkistä! Olinkin heti lauantaina lastentarvikeliikkeissä ihastelemassa lelutarjontaa ;) Hyvä vinkki tuo peilisysteemi ja juu, tajusin :D!

      Ps. ...naapureiden dieselit ;)

      Lupsakkaa sunnuntaita!

      Poista

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!