24 kesäkuuta 2014

Juhannuspuuhastelujen saldoa


Tällaiselta se nyt näyttää :)! Pikkuisen oma sänky koottuna. Aika nappi valinta noin kokonsa puolesta. Meillä on nykyisessä kodissa aika kompakti makuuhuone. Tai oikestaan, ei huoneen koossa mitään, mutta extraleveä sänky vie paljon tilaa ja kaappi, jonka teetimme makuuhuoneeseen kolme vuotta sitten nykyiseen kotiin muutaessamme. Pikkuisen peti mahtui sopivasti mamman puolen viereen ja sängyn mahtuu vielä hyvin rullaamaan ulos makuuhuoneesta tarvittaessa. Tosi kätevä peti ja miehen mielestä helppo koota. Pieniä tasapainotusongelmia oli, mutta nyt pinnasänky seisoo tukevasti jaloillaan :)

Jätin sängyn vielä petaamatta oman mammani muistutellessa, ettei saa pedata ennenkuin vauva syntyy...jokin "vanhan kansan" uskomus selvästi ;) Itseasiassa me ei olla edes ehditty vielä hankkia petivaatteita pikkuiselle, ne ovatkin seuraavana ostoslistalla. Pohdin, että korvaan petivaatteet Joutsenen untuvapussukalla alkuun tai unipussilla, joka on edelleen harkinnassa. Huomasin että Stokken sänkyyn saa hitusen edullisemmasti petivaatteitakin Saksasta tilattuna. Hintaero ei ole järin suuri, mutta jos usempia kappaleita tarvitsee, niin kannattaa kurkata myös babyonlineshop.de (toki sieltä kaikkea muutakin mukavaa löytyy) :)

Pikku-ihanan unikaveri jo odottelee valmiina. Vielä tarvitaan sänkyyn myös joku kiva ja sopivan värikäs mobile roikkumaan. Rakkaat Disney-hahmot olisivat ihanat, mutta valikoima oli aika rajallinen, joita kaupoista löysin. Jos jollakulla on vinkata, niin mielellään otan lisävinkkiä kauniista mobileista vastaan :) Innostuimme kokoamispuuhissa myös kasaamaan pikku beben tulevan syöttuolinkin. Laittelen siitäkin kuvia tulemaan piakkoin!


6 kommenttia:

  1. Kannattaa käyä jostain semmosesta kaupasta ostamassa se mobile jossa saat kuunneltua sitä ääntä.. me ostettiin käytettynä, eikä kokeiltu etukäteen, ja se laulu on niin isolla ettei sitä voinu laittaa päälle ku ei alesaakaan saanu nukuttua siinä melussa :D -noora

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi eikä, ai joissakin mobileissa on noinkin kovalla melodia. Juuri nettikauppoista ihastelin mobileja, mutta täytyykin lukea niistä käyttäjäkokemuksia ensin, tai ainakin tarkistaa että volyymi-nappi on mukana :) Kiitos vinkistä :)!

      Poista
  2. Ihana tuo sänky! Meille on kait tulossa Leanderin kehto, mutta myöhemmin pitää pinnasänky hankkia. Tämä voisi olla kaunis vaihtoehto, jos vielä sattuisi löytymään jostain käytettynä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, eikö olekkin :)! Ihastuin ovaaliin muotoon ja jotenkin tuo pikkuinen koko tekee sängystä hellyyttävän <3 Vielä kun saa lakanat paikoilleen, niin kelpaa pikkuisen nukkua :) Mutta kauniita ovat kyllä nuo Leanderin kehdotkin! Aivan ihania! Ja keinutus on varmasti ihana mukavuustekijä pienelle. Kun vertailin hintoja, niin Stokken sänkyjä sai aika monesta paikkaa tarjouksessakin, kannattaa vertailla mikä tulee edukkaimmaksi (ainakin tori.fi´ssa sängystä pyydettiin melkein samaa kuin uutena..) :)

      Poista
  3. Ihana sänky :) Me saatiin kehdoksi setäni vanha (siis jo lähes 50-vuotias) suvun rottinkikehto, jossa myös minä ja siskoni olemme nukkuneet. Mummi ompeli siihen ihanan helmalakanan ja lakanan. Ainoa mikä siitä puuttuu on tuo "huntu" tai miksi tuota nyt sanotaankaan. Pinnasänky on sitten erikseen, kun kehto käy pieneksi tai kun hän alkaa nousemaan, jolloin se käy turvattomaksi. Mobilea tai vastaavaa olen myös miettinyt, mitään tuollaisia vaunuleluja tms. ei ole vielä tullut hankittua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tykästyin kyllä itsekin tuohon pikku-sänkyyn <3
      Miten ihana ajatus että saatte noin arvokkaan kehdon pienelle, mikä nostalgia arvo! Tuollainen sukukalleus olisi kyllä ihana :) Ja ihana kuulla, että mummi on mukana somistamassa petiä :) Oisko tuo huntu tai jokin...katosverho...? Niitä varmasti löytää valmiina, sekä kauniita kankaita josta ommella, tosin tämä rähmäkäpälä ei varmaan saisi itse ommeltua, mutta onneksi on ne mummit ;)

      Jos löydän kivoja mobileja niin täytyy laittaa niistä myös postausta tulemaan :)

      Mukavia nämä "vauvapuuhastelut" <3

      Poista

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!