04 huhtikuuta 2014

Ne ovat taas täällä...Stockmannin Hullut Päivät!

Kevät on todellakin tullut! Sain sähköpostiin Stockmannin Hullujen Päivien ennakkokuvaston. Jee, siellä oli Stokken syöttötuoli hyvässä tarjouksessa. Olen pohtinut Tripp Trapp-tuolin hankkimista. Siihen saa kätevästi kiinnitettyä New Born-setin (kaukalo pikkuiselle), jolloin käyttöikä tuolilla on pitkä. Olen nähnyt tyolin yleensä noin 170 euron hintaan, joten tarjous on kohdillaan. Kuulin myös "luotettavasta lähteestä", hyvältä ystävältäni ;), että he olisivat mielellään hankkineet tällaisen sitterin sijaan. Pikkuinen viihtyy kuulemma pöydän äärellä kun näkee mitä ympärillä tapahtuu, esim. silloin kun muu perhe syö. Eihän sieltä lattianrajasta kukaan mitään näe. Samoin kun alkaa syöttämään kiinteitä ruokia, on setti näppärä, tällöin ei tarvitse istua lattialla syöttämässä tai nostaa sitteriä ruokapöydälle.

Stokken Tripp Trapp-tuoli on heti keskiviikkona tarjouksessa!

Toinen ostoslistalla ollut tuote on Sophie the Giraffe, 100% luonnonmukainen purulelu. Tämä ranskalainen lelu on ollut valmistuksessa 50 vuotta ja on kuulemma pikkuisten suosikki! Giraffen jalat ovat juurikin pikkukätösille sopivat tarttua ja joustavat pistää suuhun. Giraffe myös vinkaisee puristettaessa. Tämä ihanuus on ollut kaupoissa 20-25 euroa, joten toivon saavani yhden omaan ostoskassiinikin. Sophie the Giraffe on lauantaina tarjouksessa.


Lisäksi Hulluilla Päivillä on ihania pikku vaatteita tarjolla. Meillä on rakenneultra ensiviikon tiistaina, jännittävää, en malta odottaa, että pääsee näkemään pikkuisen taas...toivottavasti siellä masussa voidaan hyvin 
Jännittävää on myös kuulla tuleeko meille pikku-prinssi vai prinsessa (jos pikkuinen haluaa kertoa sen)!

Monet vaatteet on tytöille tai pojille suunnattuja värimaailmaltaan, joten mitään suurempia ostoksia en ole vielä tehnyt vaatteiden suhteen. Kivaa päästä pikkuhiljaa niitäkin ihastelemaan. Alla muutamat lempparipoiminnat; name it´n bodyt ja söpöt pöksyt (torstai) ja Benettonin gollegepuku (keskiviikko / koot 56-82 / 12,50 €).

Ihania juttuja! PS. pahoittelut kuvien laadusta, ovat kännykän näytöltä nappaistuja ja sen vuoksi vähän suttuisia, mutta ehkä niistä selvän saa :)
Happy shopping siis ensiviikolle, mikäli on Hulluille Päiville tai heidän nettisivuilleen suuntaavia!

8 kommenttia:

  1. Oi ihanaa, teillä on rakenneultra ihan kohta! <3 On kyllä aina niin makeeta nähdä vauveli siinä ruudulla :) Toivotaan että teidän pikkuinen olisi yhteistyökykyinen ja vähän vilauttaisi ;)

    Mä aavistelin, että toi Tripp Trapp tulee Hullareille, mutta en viitsinyt laskea sen varaan, joten käytin maaliskuussa -20% kupongin siihen. Sille jäi hintaa vähän vajaa 145€, joten ei onneksi kauheasti harmita tuo hintaero. Me ostettiin muuten tuo Newborn Set Porvoosta jonkun huonekalukaupan konkurssimyynnistä -40% alesta, se oli aika hyvä diili! Toi Newborn Set on mun mielestä tosi kaunis ja toimii ilmeisesti myös ihan lattialla sitterin korvikkeena. Normi sitterit on mun mielestä yleensä aika rumia, joten oon tästä hankinnasta enemmän kuin iloinen :) sit meidän pitäis vielä hankkia auton turvakaukalo (ja telakka) ja suurimmat hankinnat on kasassa, hui! Pinnistä meillä ei vielä ole, mutta ajateltiin aluksi pärjätä vuokrattavalla Vaavi-sängyllä. Käytiin eilen pinnasänkyjäkin kattomassa, mutta ne on niiin isoja ja bebe ihan pikkuruinen kuitenkin aika pitkään, niin sillä ei ole niin kiire. (Katotaan vaan, niin ens viikolla ollaan ostettu jo pinniskin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi jännittävää kyllä! Meistä siinä ekassa ultrssakin pikkuinen näytti jo niin "isolta", että tosi hauska nähdä miten se on kasvanut <3!! Täytyy pitää peukkuja, että vilauttaa :)

      Me kans pohdittiin pitkään pinnasänkyvaihtoehtoja ja ihastuin stokken mini/sleepi -sänkyyn. Meillä on nyt niin vähän tilaa, että saadaan mini just mahtumaan makkariin ja kun uusi koti valmistuu niin mini käy varmaan silloin just pieneksi ja voidaan vaihtaa sleepiin.

      Babystyle - kaupassa sleepi sängyn jatko-osat saa nyt minin hinnalla (muistaakseni tämän kuun vielä) ;) Se on tosi kaunis sänky ja kasvaa beben mukana :)!

      Poista
  2. Oma kohtaista kokemusta TrippTrapp:sta ei oo, hullu ku en tajunnu ostaa heti alkuun ja myöhemmin en viitsiny enää vaihtaa. Mut mitä on monessa paikassa päässy tuolia testaan niin olis varmasti ollu meillekin aivan loistava ostos + vink vink kestää myös aikuisen istua (painoraja tietty kannattaa varmistaa) eli tulevilla synttäri ym. kutsuilla menee aikuisellakin hätävara jakkarana josta pääsee nopeesti pomppaan ylös muksun perään, ku se on kiipeilemässä tms. jonnekin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kuulla, että on käypä ostos :)! Yritän just miettiä, että mitkä on käytön kannalta hyviä hankintoja, mutta välillä se on haastavaa kun ei vielä ole kertynyt käyttökokemuksia :) Eli, kaikki vinkit on tervetulleita!

      Poista
  3. Luen tätä blogia näin jälkikäteen, kun siskontyttösi sanna tästä kertoi :) jos olisin itse tiennyt silloin, niin olisin ehottomasti hankkinut pinniksen josta saa toisen reunan alas. Sen saa niin kätevästi oman sängyn viereen. Mulla viottui häntäluu synnytyksessä, ja tyttö saattoi 10krt yöllä herätä syömään. Oli yhtä tuskaa noussa ylös ja se sängyllä istuminen ja rauhoittelukin oli vaikeaa kivun vuoksi. Olis ollu helpompi tehä se kaikki maaten omasta sängystä!:D näin reilun vuojen valvomisen kokemuksella sanoisin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista ja kiva kun löysit blogin ääreen :)!! Täytyy kiittää Sannaa vinkkaamisesta ;)!!
      Oih, voin kuvitella että tuossa tilanteessa olisi laskettavalla reunalla varustettu pinnasänky tullut tarpeeseen. Me ennätettiin hankkia sellainen Stokken jatkettava malli, meillä on nyt alkuun aika naftit neliöt niin normaalikoikoinen ei olisi mahtunut. Täytyy toivoa, että kunnossa nostelemaan pikkuista, sillä siinä on kiinteät reunat :)

      Olipa ihan kun kirjoittelit, toivottavasti viihdyt seurassa :) Lämpöistä viikkoa sinne!!

      Poista
  4. Nyt puhuin omiani. Veljen tyttöhän se sanna onkin :D

    VastaaPoista

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!