Petit pannukakku
1 kananmuna
1/2 dl (reilu) jauhoja,
sekaan voi heittää esimerkiksi ruokalusikallisen kaurahiutaleita
pieni lasillinen (reilu 1,5 dl) kauramaitoa,
vettä tai äidinmaidonkorviketta
ruokalusikallinen rapsiöljyä paistamiseen
paista paistinpannussa uunissa 225 astetta, noin puoli tuntia
❤
Ensimmäisellä kerralla kun leivoin pannukakun, jätin sen hetkeksi pöydälle jäähtymään. Ja kun käänsin selkäni oli siitä palanen hävinnyt. Sain Mikon kiinni sohvalta pannukakun pala suussa, tyytyväinen ilme naamalla. Kysyin hymyillen miltä maistuu. On tosi hyvää! Naureskelin miehelleni, että se oli Silkin pannukakku, joka on leivottu äidinmaidonkorvikkeeseen ;)! Maku on siis aina saanut hyvät arviot! Ja kyllä, myös Silkki sai siitä pannukakusta osansa ❤.
Vaihtelua reseptiin saat, kun viipaloit esimerkiksi banaanin pannukakkutaikinan päälle ja paistat normaalisti. Tässä kuvassa maman ensimmäinen kokeilu.
♥
Kiitos reseptistä! Täytyy testata! Kuulostaa ainakin hyvältä! :-)
VastaaPoistaToivottavasti maistui :-)!
Poista