06 toukokuuta 2015

Petit pannukakku

Lupasin laittaa baby-pannukakun reseptiä tulemaan. Tämä on sellainen resepti, että kiireen keskelläkin ennättää heittää ainekset pannulle ja uuniin. Käyttäjäarvio on ollut joka kerta täysi kymppi ;)!


Petit pannukakku

1 kananmuna

 1/2 dl (reilu) jauhoja, 
sekaan voi heittää esimerkiksi ruokalusikallisen kaurahiutaleita

pieni lasillinen (reilu 1,5 dl) kauramaitoa,
 vettä tai äidinmaidonkorviketta

ruokalusikallinen rapsiöljyä paistamiseen

paista paistinpannussa uunissa 225 astetta, noin puoli tuntia



Ensimmäisellä kerralla kun leivoin pannukakun, jätin sen hetkeksi pöydälle jäähtymään. Ja kun käänsin selkäni oli siitä palanen hävinnyt. Sain Mikon kiinni sohvalta pannukakun pala suussa, tyytyväinen ilme naamalla. Kysyin hymyillen miltä maistuu. On tosi hyvää! Naureskelin miehelleni, että se oli Silkin pannukakku, joka on leivottu äidinmaidonkorvikkeeseen ;)! Maku on siis aina saanut hyvät arviot! Ja kyllä, myös Silkki sai siitä pannukakusta osansa .


Vaihtelua reseptiin saat, kun viipaloit esimerkiksi banaanin pannukakkutaikinan päälle ja paistat normaalisti. Tässä kuvassa maman ensimmäinen kokeilu.

2 kommenttia:

  1. Kiitos reseptistä! Täytyy testata! Kuulostaa ainakin hyvältä! :-)

    VastaaPoista

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!