Koska mansikkakakku jäi viikolla haaveeksi, niin leivoin omalla reseptillä mehevän mustikkapiirakan. Tässä resepti myös teille:
Pohja: ❤ 1dl sokeria ❤ 2 munaa ❤ 1dl maitoa ❤ 50g voita ❤ 1dl vehnäjauhoja
❤ 1dl kaurahiutaleita ❤ 1tl leivinjauhetta ❤ 1tl vanilijasokeria
paista 200°C noin 20 minuuttia
Täyte: ❤ 200g kermaviiliä ❤ 1 muna ❤ 3-4dl mustikoita
paista 200°C noin 20 minuuttia
Täyte: ❤ 200g kermaviiliä ❤ 1 muna ❤ 3-4dl mustikoita
paista jälkilämmöllä noin 10 minuuttia
Vinkki! Jos haluat nostaa piirakan astetta fiinimmälle tasolle, korvaa maito kermalla ja käytä ainoastaan vehnäjauhoja (2 dl) :).
❤
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!