08 toukokuuta 2014

6th floor

Kävin eilen työpäivän jälkeen piipahtamassa kuudennen kerroksen bebe-taivaassa Stockmannilla. Stockmannilla tuoksuu hyvältä, meidän pikuinenkin varmaan aistii sen sillä se on aina hirmuisen aktiivinen siellä käydessä ;) Voihan isä-pappaa jos meille tulee pikku neitonen!


Kävin tutkimassa vauvanpeitto valikoimaa. Pohdin onko unipussukka pikkuiselle paras lämmike ympärille yöunilla. Unipussissa on varmaan turvallinen olla ja pikkutuhisija ei saa potkittua pussukkaa nukkuessaan pois päältä. Jostain nettikeskustelusta myös luin, että pussukassa bebe on helppo nostaa petiin esimerkiksi imettäessä ja siitä takaisin omaan petiinsä jakamaan unia. Stockmannilla oli myytävänä mm. kauniita Elodie Detailsin ja Stokken unipusseja. Pussukat on aika veikeitä, mutta jotenkin pikkuisen vierastan ajatusta laittaa pikkuinen unipussiin nukkumaan ja olen ehkä perinteisemmän peiton kannalla.

Jos jollakulla on kokemuksia unipussista, niin otan mielellään ajatuksia ja vinkkejä vastaan :)!

Finlaysonilla oli kivan tuntuinen, kevyt ja aika sopivan kokoinen HIPHOP-vauvanpeite (80x120cm) ja siihen käy ainakin Finlaysonin omat pussilakanat. Koko on muuten sama kuin äitiyspakkauksen peitteessä, eli jos kaipaat siihen pussilakanoita, niin ainakin Finlaysonilta löytyy :) Peite on myös saanut Allergia- ja astmaliiton allergiatunnuksen, joten se sopii myös herkkäihoisille pikkuisille.

Kotimaisella Joutsen-merkillä oli myös maailman ihanin ja pehmoisin untuvamakuupussi pienille. Makuupussin saa avattua myös peitteeksi ja voisi sinänsä olla käytännöllinen lämpöisenä makuupussina ulkona päiväunilla ja tarvittaessa avattuna peitteeksi yöllä. Peitteenä pussin mitat tosin on 90x115cm, joten ihan kaikki pussilakanat ei taida tähän kokoon käydä. Peite tosin ei välttämättä pussilakanaa kaipaa, sillä se on kaunis itsessäänkin. Makuupussi on myös konepestävä 60 asteessa, joten jos se likaantuu niin koneeseen vain!

Tämä pallomaha ei osannut päättää mikä olisi passeli, joten poikkesin alakerran jäätelökojun kautta kotiin jatkamaan pohdintoja. Minulla on huomenna sokerirasituskoe, joten täytyy syödä muutama pallo varastoon kaiken varalta ;)


4 kommenttia:

 1. Itse tykkäsin käyttää unipusseja. Talvella paksuja ja kesällä ohkaisia. Oli helppoja ei tarvinnu pelata peiton kanssa et pysyykö päällä vai ei. Varsinkin siinä vaiheessa, ku vauva alko jo hiukan liikkuun ja pyöriin ite sängyssä eli itse ainaki suosittelen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tanja vastauksesta :) Riittääkö unipussi lämmittämään myös pikkuisen käsivarsia vai oletko pitänyt jotain kevyempää extra-peittoa :)?

   Poista
 2. Meillä on ollut käytössä merinovillainen unipussi, joka on kyllä aivan loistava! Pikku mies kun on erittäin liikkuvainen ja rauhoittuu hyvin nukkumaan unipussissa. Suosittelen lämpimästi. Muistaakseni lahjaksi saatu unipussi oli ostettu Kampin Bebesistä. Unipussin ulkonäkökin varmasti miellyttää silmää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että, piti käydä heti kurkkaamassa Bebesin sivuilta ja tosi kaunis unipussi kyllä on <3! Merinovilla varmasti olisi ainakin lämpöinen pienelle ja tämä unipussi näyttää kätevältä myös turvavyöreiän puolesta :) Kiitos Sini vinkistä, tuli tarpeeseen :)!

   Poista

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!