09 toukokuuta 2014

Viikko 25. ja masu kokoa jalkapallo

Pikku-ihanalla tuli eilen 25 viikkoa täyteen! What To Expectin mukaan kohtu on nyt kokoa jalkapallo ja edessä olevat kolme viikkoa ovat pikkuisen aktiivisinta aikaa. Sen kyllä huomaa, sillä napakat pikku potkut ovat seurana tämän tästä. Siitä tuntee, että pienellä on kaikki hyvin ja mamma on tyytyväinen 

Tällä viikolla pitäisi myös isä-papalla olla mahdollista kuulla masun läpi pieni sydämen syke, mikäli hiirenhiljaa kuuntelee... Yritimme papan kanssa kuunnella eilen, mutta isukki taisi saada vain potkun korvaan :)

Kävin aamulla sokerirasituskokeessa. Oj då, 2,5dl nestettä jossa on 85g sokeria maistui...todella sokeriselta ;) Olen vähän huono syömään mitään makeaa aamuisin joten juoma maistui aika tuhdilta heti aamutuimaan, mutta meni hienosti alas. Mitä verikokeisiin tulee, niin minulla on aika pulskat suonet, joista näytteenottajat ovat aina innoissaan, mutta usein pulleroista ei kuitenkaan mitään tule. Niin kävi tänäänkin ja jouduttiin pistämään aika monta kertaa. Aijai... Poden tästä syystä neulakammoa ja sain hieman hikikarpaloita otsalleni kun höhlänä tuijotin neulaa laborantin yrittäessä ottaa näytettä. Onneksi toisesta kädestä onnisti.




Tältä näyttää pallomasu tällä viikolla. Aamulla huomasin ensimmäistä kertaa, että nauhakengät ei sujahdakkaan enään niin helposti jalkaan! Tästä viisastuneena ja pikku "lohdutuksena" aamun pistelyistä ostin kesäkengät kotimatkalla töistä kotiin.



Kiilakorkoisilla koripohjakengillä jaksaa kävellä hyvin, sillä pohja on aika joustava ja toimii hyvänä iskunvaimentimena. Nude väri on myös kiva kesäksi ja toimii hyvin farkun, tumman sinisen, mustan ja valkoisen parina. Kengät näytti myös kivalta mammafarkkujen kanssa, joten kesätopilla, mammafarkuilla ja näillä kengillä saa kivan yhdistelmän aikaan! Jos viihdyt kiilakoroissa niin näitä kenkiä saa mustana ja nudena Benettonilta, hintakin oli varsin kohtuullinen 29,95 €.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!