12 toukokuuta 2014

Hehkuva Cameron Diaz

Lauantai-illan elokuva "Se toinen nainen - The Other Woman" oli parasta viihdettä hetkeen! Suosittelen lämpöisesti katsomaan mikäli kaipaat irtiottoa arjesta. Nauroin pitkästä aikaa elokuvissa makeasti ääneen ja hymy viipyi kasvoilla vielä kotimatkallakin!

Pidän Cameron Diazista näyttelijänä ja vaikka nainen on 41 -vuotta, ikä vain pukee häntä! Muistan jossakin haastattelussa Cameronin sanoneen, että hän on kokeillut botoxia, mutta ei pitänyt siitä mitä se hänen kasvoilleen teki. Hän totesi, että mieluummin katselee omia kasvojaan peilistä, kuin joitain muita, jotka eivät ole hänen. Ihana nainen, joka ei pelkää ikääntymistä! Moni hyvä näyttelijä on omassa kategoriassani tippunut alaspäin, sillä kasvot ovat niin siloiteltuja, että osa uskottavuudesta karisee kun ilmeikkyys häipyy.


Elokuvasta Se toinen nainen - The Other Woman
Elokuvan maisemat viehättivät myös kovasti, sillä ne veivät aina yhtä ihanaan New Yorkiin! Ja yksi elokuvan soundtrackin kappaleista oli Mr. Frank Sinatran "New York, New York" - oma häämarssikappaleemme viime vuoden häistämme kyseisessä kaupungissa!

En mielelläni katso elokuvien trailereita, sillä ne paljastavat aina omaan makuuni liikaa juonesta. Suosittelen kokeilemaan sitä ainakin tämän elokuvan kohdalla :)

Vaikka sokeri on pahasta iholle ja kauneudelle (yksi ihoa eniten vanhentavista aineista), niin mussutin tyytyväisenä namuja leffassa. En tiedä olenko tullut "vanhaksi", mutta nykyään tulee aika harvoin haettua irtokarkkeja ja mieluummin panostaa hyvään ruokaan. No, joka tapauksessa kävin lauantaiaamuna jumpassa, joten se kumoaa makeiset vai kuinka ;) 



Herkullista viikonalkua!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!