13 toukokuuta 2014

Sateisen iltapäivän puuhia

Joskus vesisade on ihana, se on ihan kuin extralupa olla kotona ja puuhastella kotijuttuja. Täällä on innokkaasti pyykätty pikkuisen vaatteita ja harsoliinoja joita kävin hamsteroimassa Name it -liikkeestä - niiden suloisen tähtikuosin ansiosta :)Tämän hetkiset pyykinpesuainesuosikkini ovat Lumme-sarjan tuotteet. Monet pyykinpesuaine pakkaukset tuntuvat kömpelöiltä ja isosta muovisesta purkista täyttyy koko roskakori, joten Lumme-tetrapakkaus tuntuu ekologisemmalta valinnalta kun sen saa rullattua tyhjänä pieneen tilaan. Eikä tietysti pakkausjätettä synny niin paljoa. Lumme-sarjan tuotteet eivät sisällä zeoliitteja, fosfaatteja eikä säilöntäaineita, mikä on kiva asia, miksi turhaan kuormittaa ihoa ja ympäristöä jos voi valita toisin. 

Käyttämäni sensitive pesuaine sopii mielestäni hyvin myös pikkuisen vaatteille, sillä tuote on saanut Allergia-ja astmaliiton tunnuksen, joten se sopii myös pienen herkälle iholle.


Pidän myös hyvästä puhtaan pyykin tuoksusta, ja tämän tuotteen tuoksu on riittävän mieto ettei se ärsytä ainakaan omaa nenääni :) Toki hajustettomia tuotteitakin olisi saatavilla, mutta tykkään että pyykistä jää pehmeä mieto tuoksu. Pikkuisen pupu-kaverikin alkaa jo tuoksua kodilta, ahkeraan se onkin saanut vierailla unikaverina ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!