15 toukokuuta 2014

Timantteja poskilla

Hehkutin aikaisemmin kuinka tyytyväinen olen ollut luonnonkosmetiikka-merkin Zuii´n poskipuniin. Ostin viimekuun Luonnonkaunis messuilta uuden poskipunan loppuneen tilalle ja olen jälleen ihan myyty!

Tällä kertaa ostoskoriin pomppasi Diamond Sparkle Blush - kukkaishohdepuuteri. Lähinnä olen käyttänyt tuotetta poskipunan tavoin poskilla, ja väri raspberry oli loistovalinta. Ihanaa tyttömäisen pinkkiä hohdetta poskipäille. Aluksi epäilin myyyjän esitellessä tuotetta, että riittääkö hohdeväristä pigmenttiä poskille - ja voin kertoa että riittää! Pyörätin ensimmäisellä kerralla sivellintä aika tuhdisti värissä ja hups, poskilla oli tämän tuloksena ihanat pinkit pallot ;)Poskipuna sisältää ruusua, jasmiinia ja rauhoittavaa kamomillaa, ja intensiivisen pigmetin ansiosta tuote tuntuu olevan todella riittoisa. Hohdepuuteri on myös riittävän hienojakoinen ja kauniin hohteen omaava, joten se sopii mainiosti myäs kimaltamaan silmäkulmissa tai decolleteen alueella.

Itse sipaisen poskipunan poskille viistolla siveltimellä, joka mukailee kivasti poskilinjaa ja punan saa nostettua kauniisti poskipäille. Kädessä taitaa olla Duroyn sivellin tällä kertaa - ihana kotimainen perheyritys :)

Miraz Trading Oy:llä oli juuri tullut maahantuontiin myös uudet Unique bodycare -tuotteet. Sarjaan kuuluu tuotteita hiuksille sekä vartalolle, ja ne valmistetaan Tanskassa. Ostin testiin myös sarjan vartalovoiteen. En pidä kaikista luonnonkosmetiikka-voiteista, tai tarkemmin sanottuna niiden tuoksusta, mutta tähän Cornflower-voiteen tuoksuun jokseenkin tykästyin.

Voide tuntuu mukan pehmeältä iholla, joskin imeytyy hitusen hitaammin kuin kevyemmät voiteet. Ihan kiva vartalovoide mikäli haluat luonnollisemman valinnan ihollesi. Tämä sopii myös odotuksen aikaiseen ihon hoitoon, sillä tuote sisältää 99% luonnonainesosia, muun muassa vehnäproteiineja, karitevoita sekä aloe veraa. Luonnontuotteissa täytyy kuitenkin muistaa, että jollakin nekin säilötään ja kaikkein herkimmälle iholle tuotteet eivät välmättämättä sovi. Kukin tuntee oman ihonsa parhaiten, mutta ainakin kemikaalikuormitusta tällä tuotteella voi keventää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!