19 toukokuuta 2014

Mamman tuleva "Luikka"

Käsilaukku ostoksilla olen helppo nakki, rakastan isoja laukkuja, jonne voin sujauttaa kaiken tarpeellisen ja vähän enemmänkin mukaan.  Laukun tulee olla hyvää materiaalia ja värin matchata perus vaatteisiini. Nykyään olen oppinut arvostamaan myös pienempien laukkujen helppoutta, mutta mitä hoitolaukkuun tulee osuu ensimmäinen vaihtoehto oikeaan.

Ostin Stokken kärryjen kanssa myös saman merkin hoitolaukun. Kotona laukkua tutkittuani olen enemmän kuin tyytyväinen valintaani. Ensinnäkin, laukku on juuri sopivan iso, olematta kömpelö. Materiaali on laadukkaan tuntuinen ja testasin kostealla liinalla, niin pinta tuntuu myös hylkivän kosteutta - helppo pitää puhtaana siis! Laukku on myös ihanan kevyt, jotta kaiken tärkeän voi pakata huoletta mukaan murehtimatta painoa.

Hoitolaukun sivuissa on kunnon vetoketjut, joilla laukun saa hyvin auki. Laukun sisällä on pienempiä taskuja, joihin saa sujautettua vaipat, harsot, kosteuspyyhkeet yms. siististi omiin lokeroihinsa. Pidän paljon myös laukun kauniista väristä :)

Hoitolaukun mukana tuli myös pienempi pussukka, jonka sisältä löytyi pehmustettu hoitoalusta, sekä pikku "kukkaro", mainio esimerkiksi tutille. Tosi näppärää, jos istuskelee vaikkapa kahvilassa ja lähtee vaihtamaan vaippaa, niin tähän pienempään pussukkaan mahtuu juuri kaikki tarpeellinen, jolloin vaihtoreissu sujuu "kevyemmin" :) Myöskin pussukassa on käteviä sisätaskuja!




Tässä vielä kuva "tuttikukkarosta", jotenkin söde :)


Laukun molemmissa päädyissä on myös taskut, joihin mahtuu passelisti vesipullo ja/tai tuttipullo. Olen sellainen vesihiiri, että tämä optio on mainio, sekä tietysti pikkuisen huomioiden - kun tarvitset tuttipullon nopeasti käteesi. Laukun toisella puolella on myös näppärät klipsit, jolla sen saa kiinni kärryihin. Kuulostaa helpolta! Käyttökokemuksia seuraa sitten syksymällä, nyt yritän pitää "näppini erossa" laukusta vielä hetken aikaa, vaikka pohdinkin että hoitolaukku toimisi kätevästi myös treenikassina ;)

Mamma kotivaatteissa testaamassa kassia - odotusajan ihanuutta on superpehmeät legginsit, pitkä toppi ja kevyt neule :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!