05 toukokuuta 2014

Ush, millainen maanantaisää tänäaamuna olikaan. Avasin verhot ja odottelin auringonpaistetta, mutta räntää satoi... Työmatka kesti myös odotettua kauemmin matkalle hajonneen bussin takia, joka ruuhkautti koko Länsiväylän.

Ystävän lähettämä vappubrunssi-kuva kuitenkin pelasti päivän! Hiukan tärähtänyt kuva, mutta niin oli mamman olokin tänä aamuna ;)Viihdytin itseäni aamun työmatkalla etsimällä lisätietoa Stokken uudesta syöttötuolista, Stokke Stepsista. Kiinnostuin kovasti vaikka oma Tripp Trapp onkin jo hankittuna. Stepsissa on sama idea kuin Tripp Trappissa, eli tuoli kasvaa pikkuisen mukana ja siihen voi kiinnittää erilaisia lisäosia tarpeen mukaan. Stepsin Bouncer tuntuu vain verrattaen suuremmalta kuin Tripp Trappiin saatava Newborn Set, sekä tietysti tuo Bouncer menisi lattiallakin mukavasti ja asento voisi olla pikkuiselle ergonomisempi.

Kuvat Stokke / stokke.com

Bouncer taittuu myös tosi pieneen tilaan ja on helppo ottaa mukaan esimerkiksi ensivierailuilla isovanhemmille.

Kuva Stokke / stokke.com

Tokihan Stepsin ulkonäkö on myös viehättävä ja sopisi mainiosti meidänkin pikku keittiöön :) Voihan Stokke, olisi niin paljon kivoja vaihtoehtoja! Mikäli kiinnostuit Stepsistä, näyttäisi se tulevan nyt toukokuussa ozbabyn verkkokauppaan myyntiin. Pikkulinnut lauloivat, että tuolia olisi piakkoin saatavilla myös Baby Stylesta.

Kuva Stokke / Stokke.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!